Dyman Associates Risk Management

Risikostyring avgjørende for gruveindustriens vekst

Administrerende direktør av Marsh Botswana, Fritzgerald Dube, sa gruvedrift møter eksponeringer som må identifiseres, målt og kontrollert økonomisk for at mine's virksomhet blomstre. Snakker på en gruvedrift seminar arrangert av Marsh Botswana forrige uke, forklarte Dube at mens miljøet der de opererer i er alltid skiftende og presentere nye trusler, de er stand til å forstå risikotrender og utvikle effektive programmer. Selv om mange miner har fullt ut fledged risk management avdelinger, bemerket Dube at gruvedrift er en dynamisk og stadig utvikling spesialitet, og at nye risiko som tidligere ikke var forventet ville utvikle seg alltid.

"Som sådan, risiko ledere trenger å bli alltid vurderer og utarbeide risikoen ledelsesplaner for disse risikoene som de har aldri vært utsatt for før," rådet han. Dube lagt at risiko ledere må innse at de spiller en avgjørende rolle i å sikre stabilitet i drift og vedvarende produksjon i uansett miljø at de opererer i.

Han understreket viktigheten av risikostyring, sier at det er en viktig funksjon i alle minene. Han oppfordret ledelsen til å forplikte seg til instilling en risiko ledelsen kultur i hele organisasjonen.

"Risikostyring bør ikke være en"kjekt å ha"men heller et"må ha"som bærer den fulle vekten og støtte av toppledelsen," han understreker.

Imidlertid beklaget Dube at virkningen av usikker hendelser på min produktivitet ikke er begrenset til tap av eiendom og inntekt alene, men mulig død også. En tidligere rapport utstedt av en ledende gjenforsikring rådgiver, Willis Group Holdings, advarte gruveselskaper ikke å bli fristet til å kutte ned på sine risikostyring utgifter som de prøver å takle stigende kostnader, fallende råvarepriser og redusert produktivitet nivåer.

Rapporten tittelen, Gruvedrift Risiko Vurdering 2011, identifisert hovedutfordringene gruveselskaper er. De sa videre at mesteparten av kostnadskutt hadde kommet fra reduksjoner i hodet office bruker, letevirksomhet og forretningsutvikling.

På samme tema anerkjent Botswana Confederation of Commerce og arbeidskraft (BOCCIM) CEO Maria Machailo-Ellis at gruveindustrien hadde opplevd dødsulykker rundt om i landet. Hun har imidlertid registrert at de hadde flyttet frem med tiltak for å hindre tilbakefall.

Marsh Botswana ble etablert i 1984 og er et datterselskap av Marsh & McLennan selskaper, en verdensleder i å levere risiko og forsikring tjenester og løsninger. Marsh gir forsikring megling og risikostyring rådgivning til over 70 prosent gruver over hele verden.

Comment Stream