Investing Guide at Deep Blue Group Publications LLC USA Madrid Tokyo Singapore: Tips om økonomisk bistand

Tips for økonomisk hjelp av innkommende høyskole freshmen

Mange innkommende og returnerende studenter trenger fortsatt å vurdere om tusenvis av dollar de og deres familier vil måtte betale.

Det er ikke for sent for studenter å ha noen økonomisk hjelp. Noen stipender fra ideelle organisasjoner eller banker og annen hjelp er fortsatt tilgjengelig etter Deep Blue Group.

Stipender

Noen stipendprogrammer satt sine tidsfrister ikke senere enn mars eller April, men noen alternativer er tilgjengelige. En student kan søke på gratis nettsteder som CollegeBoard.org, Fastweb.com, Petersons.com og StudentScholarshipSearch.com.

Hvert nettsted lar elevene til å tilpasse søket i en rekke måter, inkludert om de er en high school senior eller retur Høyskolestudent, deres store eller andre faktorer. Alle disse nettstedene hjelper studenter å tilpasse søket i en rekke måter, som om de er en high school senior eller retur Høyskolestudent, hovedfag, etc.

Wells Fargo, en amerikanske multinasjonale bank og finansielle tjenester holdingselskap tilbyr $1000 til 160 studenter (80 til high school-elever) og 80 til studenter gjennom College TRINNENE konkurranser program, som har en 13 August fristen.

Mens oss. Bank stipendprogram tilbyr $5000 stipend til fem studenter som bruker, med en frist til 17 September.

En kan finne andre talent-spesifikke stipend, som en $1500 få jenter Golf Scholarship award av MyGolfInstructor.com en kvinnelig high school senior som spiller golf konkurransedyktig i videregående skole og planlegger å spille golf som freshman ved en høyskole for 2 eller 4 år. Søknadsfristen er 15 mai.

Studentene må også søke støtte i deres område av interesse eller studere. For eksempel tildeler National asfalt fortau Association stipend verdt opp til $2000 til 50-75 lavere og høyere grads studenter hovedfag i sivile eller byggeledelse engineering og konstruksjon. Tidsfrister varierer avhengig av staten der studenten deltar college.

Undervisning avbetalingsplaner

Studentene bør også vurdere spør på sine college bursar kontor hvis de kan registrere en undervisning avbetaling plan hvor det tillater studenter å dele sine college regninger i like månedlige innbetalinger under et semester eller et akademisk år.

Mange slike planer er generelt rentefri, men noen har avgifter eller rentenotaer. Avgifter er vanligvis mindre enn $100. Dette kan være ganske gunstig for familier som ikke har evnen til å betale regninger på en gang, men ønsker å unngå studielån.

Staten finansieringsmuligheter

Studenter og foreldre ser for lån bør søke videre enn føderale og private lån. Noen gi sine egne lån med lavere rente.

En av de statlige etatene som gir økonomisk støtte til støtte studenter er Georgia Student finans Commission (GSFC). Det tilbyr en av de mest prisgunstige lån med en fast rente på 1% og en nedbetalingstid på femten år for studenter registrere lånet for skoleåret 2015-2016. Studentene må være bosatt i staten og delta på deres college der.

Nylig annonsert Texas høyere utdanning Koordinerende styret at Texas College Access lån renter på studielånet vil falle til en fast rente på 4,5%, fra 5,25% og en nedbetalingstid på tjue år. Studentene må også være bosatt i Texas og delta på deres college det.

Skattelettelser

Bruker amerikanske mulighet skattefradrag, kan familier enkelt gjenopprette noen av sine utgifter som kan kreves for kommende høstsemesteret når foreldrene arkiv deres 2015 skatter.

Kreditt er verdt opptil $2500, basert på hvor foreldre bruker på undervisning, visse avgifter og kursmateriell, som lærebøker, med komplett hvor vanligvis gitt når $4000 betales mot de utgiftene skattepliktig året. Skattebetalere med justert brutto inntekt som er større enn $90.000, eller mer enn $180.000 for felles filers, er ikke kreve æren.

Ber om en pakke

Studenter som finansielle forhold har endringer siden de arkivert deres økonomisk støtte eller som tror at de skal kvalifisere for mer behov basert hjelp, kan ofte klage hjelpepakke de har blitt tilbudt.

De har til dokumentasjon, inkludert lønn stubber eller regninger dokumentere sine utgifter, til deres college økonomisk støtte offiser.

Men har studenter med en uventet endring i økonomi best sjanse til å få en mer sjenerøs pakke. Endringer inkluderer elevenes foreldre mister jobbene sine, eller har en lønn kutt eller familier har umiddelbar medisinske regninger som ikke dekkes av forsikringen.

Noen skoler vil bare vurdere disse studentene for en klage. De kan sende denne appellen når som helst, selv gjennom skoleåret.

Comment Stream