O fotografie buna de nunta  care transmite emotia si incarcatura momentului. Un album foto care reuneste fotografiile de la un asemenea eveniment ar trebui sa transmita, la randul lui, energia care vibreaza in spatele fiecarui cadru. In esenta, albumul foto este un rezumat sau, dupa caz, o detaliere pline de savoare ale unor clipe unice.

Fotografiile in care cei doi protagonisti principali sunt surprinsi in ipostaze tandre sau serioase si pline de dramatism, in cadre conventionale sau neconventionale vor fi piesele de rezistenta ale celui mai indragit album. Portretele vor avea si ele locul lor rezervat printre cele mai importante pagini.

Stilul sau stilurile in care va fi realizat albumul va fi in mare masura dictat de viziunea fotografului asupra celor ce se intampla sub ochii lui. Bineinteles ca experienta a condus, pe langa o cunoastere aprofundata a tainelor fotografiilor de nunta www.fotografi-cameramani.ro, si la conturarea unui stil personal, un stil care se doreste a fi unic. Totusi, printr-o buna cunoastere a celor doua parti implicate in crearea albumului cu fotografii de la nunta si a expunerii viziunilor proprii, rezultatul final va putea fi usor de banuit, acesta fiind ceva mai nuantat decat la inceputul colaborarii.

Inspiratia va fi cea care va dicta tempo-ul intregii partituri. Pe de o parte inspiratia fotografului de a alege cele mai bune momente care odata surprinse vor face deliciul amintirilor peste ani, iar pe de alta parte inspiratia celor doi actori principali in alegerea regizorului. Pentru ca, odata cu trecerea timpului nimeni nu isi va mai aminti de detaliile tehnice, precum lumina, angularitatea cadrelor sau filtrele si obiectivele folosite, care se ascund in spatele fiecarei fotografii ci se vor delecta cu scenele si jocul actorilor. Pentru ca, in definitiv, toti jucam cate un rol pe marea scena a vietii, chiar si in fotografii.