Wat doen we allemaal in Communicatie 2.0?

Bed & breakfast

Minimoefti

In het najaar zijn wij met de klas op uitstap geweest naar de Bed & Breakfast De Luchtreiziger in Adegem. Daar hebben wij een paar vragen gesteld aan de uitbater en zijn partner over het toerisme in het Meetjesland. We hebben ook een rondleiding gekregen waarbij we de twee verschillende kamers te zien kregen: De Zeppelin en de Panamarenko. De naam De Luchtreiziger is afkomstig van een café dat op die plaats gevestigd was.

Een minimoefti is een filmpje van een jongen die in een andere taal spreekt.

Je mag daarbij  je de ondertiteling zelf kiezen. Zo kan je heel leuke filmpjes maken.

Wij hebben een minimoefti gemaakt voor de mosselsouper.

http://deidealewereld.vier.be/moeftimizer/view/545b50ec8cc44

Promotiefilmje opendeurdag

It's up to you!

Pixton

Pixton is een website waarmee je strips kan maken.

Je kan er leuke voorwerpen aan toevoegen en zelf je personages maken.

Wij hebben een pixton gemaakt over pesten.

It's up to you is een filmpje over cyberpesten die je laat inzien welke gevolgen het heeft als je iets deelt of liket. Dit hebben we kort besproken in de les communiecatie 2.0.

Binnenkort op 7 maart vindt onze Opendeurdag plaats. Hiervoor hebben wij een filmpje gemaakt om onze school te promoten. In het filmpje geven wij als het ware al dansend een rondleiding in onze school op het liedje "happy" van Pharrell Williams.

Folder gwp ecomare

We hebben een folder gemaakt voor onze mede-leerlingen een beetje te informeren over ecomare want we gaan naar ecomare als we op gwp gaan.

Doornik ( Tournai )

Op  13/ 02 /2015 zijn de leerlingen van communicatie 2.0 samen met de leerlingen van 2 Latijn, 2 Wetenschappen en 2 stw naar Doornik gegaan. De leerlingen van communicatie 2.0 moesten over een bepaald monument wat uitleg geven. De uitstap was zeer geslaagd!

De klasblog

Prezi

Prezi is een programma waarmee je presentaties leuker kan maken.

Je hebt leuke overgangen, leuke achtergronden en je kan er filmpjes in toevoegen.

Comment Stream