Thymo Veltman Leerdoelen 2014-2015

mijn leerdoelen van deze periode:

1. Kan analyseren hoe gangbare formats, codes en conventies bepalend zijn voor de inhoud en vorm die mediaproducenten aan hun mediaboodschappen geven.

Ik wil analyseren hoe

2. Ontwikkelt een bewuste strategie om optimaal met media om te gaan. Doseert wanneer welke media gebruikt worden. Weet media op het juiste moment in én uit te schakelen. Houdt de ervaringshorizon ruim door de eigen mediaconsumptie divers te houden.

Ik ontwikkel een bewuste strategie om mijn mobiele telefoon optimaal te gebruiken. Door middel van een schema ga ik 2 weken lang bijhouden wanneer ik wat gebruik. In het schema ga ik bijhouden wanneer ik iets gebruik en hoelang ik het gebruik.

3. Gebruikt media om persoonlijke en professionele informatie te delen. Gebruikt diverse toepassingen om unieke eigen content te creëren. Edit foto’s en video’s Gebruikt media om persoonlijke en professionele informatie te delen. Gebruikt diverse toepassingen om unieke eigen content te creëren. Edit foto’s en video’s

Ik wil

Comment Stream

3 years ago
0

Mijn naam is Thymo Veltman. Ik ben 18 jaar oud en kom uit Enkhuizen. Ik woon samen met mijn ouders en mijn zusje en heb 3 katten een hond en een vogel. Ik doe de opleiding Mediamanagement omdat ik later graag mediamanager wil zijn bij grote game projecten.