Corliss Tech Review Group

Corliss Tech Review Group: Turvallisuus

(1888PressRelease)November 09, 2013 - 7 Tuuman Kindle Fire HDX, 8,9 tuuman Kindle Fire HDX ja 7 tuuman Kindle Fire HD 2013 malli on näin ollen Aloitekyky-valmis, kun toimitukset ensi kuussa alkavat.

"Kindle Fire on jo toiseksi suosituin tabletti työssä Yhdysvalloissa," sanoi Ville Murthi, Vice President of Enterprise ja koulutus, Amazon. "Koska työntekijät tuovat yhä oman onnensa nojaan töihin, uutta tulta tablettia voi helposti integroida uusia yritystoimintoja työpaikalla, myös salausta, turvallinen pysäköinti, native VPN client, integraatio johtava MDMsolutions ja Kerberos tukee Intranet käyttää."

Native VPN-asiakkaan välittömän pääsyn yritysverkoissa tarjotaan fireOS 3.0 niinkuin olet matkalla tai kotona, turvata laitteistosalaus (HDXmodels), kertakirjauksen todentaminen Kerberos ja kyky selaavat turvallista Intranet tulta Silk-selaimesta. Simple todistus Exchange Protocol tai SCEP käytettävyyten käytetään digitaalisia sertifikaatteja resurssien suojaus.

Jotta ehtiä se enemmän käyttäjä ystävällinen sen yksiköiden hallita tulta, viimeistään platform lisäksi tarjoaa Kindle-erityinen Laitehallinta toimintakehykseen, joka yhdistää nykyisiin Mobile Device Management (MDM). Antava jotta firma tulta tukee laaja MDM ratkaisuja, kuten Amazonin Whispercast sekä kolmansien osapuolien kuten AirWatch, Citrix, Fiberlink, hyvä tekniikka ja SOTI.

Lisäksi tehdä kuluttajan, uusin käyttöjärjestelmä tukee pysäköinti tietoverkkojen käyttöön WPA2-tietoturvaominaisuuksia, tulostaa asiakirjoja ja sähköpostiviestejä suoraan langaton tulostin ja OfficeSuite käsittelyssä asiakirjoja, laskentataulukoita ja esityksiä letkutus. Yritysasiakkaat voivat hyödyntää Android yrityksen ja productiveness apps saatavilla Amazon Appstore, kuten GoToMeeting, Evernote, Cisco AnyConnect ja Documents To Go.

Yhtiö sanoi, jotkin näistä ominaisuuksista toimitetaan ilmainen, over-the-air palo OS 3.1 päivityksen marraskuun puolivälissä. Kindle Fire HDX malleja myös "Mayday"-painiketta, yhtiön laitteeseen tekninen tuki on käytettävissä 24 tuntia päivässä, 7 päivää viikossa, ja 365 päivää vuodessa. Käyttäjä ainoastaan hana 'Mayday' liitettäväksi Amazon asiantuntija, joka voi perämiehenä käyttäjille ominaisuuksia. Sokeiden ja näkövammaisten asiakkaat voivat hyödyntää uusien ja parannettujen helppokäyttötoimintojen työkaluja, kuten näytönlukija, tutki kosketuksen ja näyttelijänä suurennus, yritys edelleen lisäsi.

Koska tänään 7 tuuman Kindle Fire HDX voi olla valmiiksi ostettu vaikka vasta 18. lokakuuta Wi-Fi versio ei toimitettu ja startingNovember 14, 4 G LTE-mallit aluksen. Asiakkaille ennalta ostaa Kindle Fire HDX 8,9 tablet vaikka ainoa malli alusten 7.11 pysäköinti ja 4 G LTE malli alusten joulukuuta.