www.voetbalshirtss.com

Real Madrid kids voetbalshirts in de toekomst, een nuttige toevoeging zal zijn. Die zou hebben geraden Gao Hongbo Jiangsu SAINTY in evergrande van huisEvergrande heeft dergelijke een strijd om de score hartslag opgevoerd? 3:3 huis van evergrande, keel, maar voor Jiangsu Sainty, speelde ze gewoon de nummers. Maar de meest verrassende ronde van is Flugtechnische geplette Shandong Luneng thuis 3:0 ultra sterke hand dit.

jaar veegde AFC Champions Beijing Guoan. Kan niet geloven dat voetbal van zogenaamde "nemesis", Shandong Luneng is Guoan van leven in "nemesis", hoewel Shandong Luneng een karwei laatste tijd, hoewel Luneng in de AFC opgelopen maken "bloedbad", maar het gaat om nationale veiligheid, Luneng altijd als een kip, had hij een goede sterke hormonen afwijken. 3:0 vorig seizoen vernederende.

Voetbalschoenen Sale Online Reggie nog niet verspreid, ditmaal de zelfde arrogante Guoan drie klap uw Guoan miffed. Nationale veiligheid van een vroeg-seizoen triomf, tot op heden de AFC, hyper-zwakte in twee fronten in Toon, worstelen om te gaan met, geleidelijk Toon personeel reserve en diepte van erbarmelijke omstandigheden. Guoan Li Yunqiu, Zhou Ting en Li Zhao hejing tijdelijke defensieve linie bestaande.