Cele mai noi filme, doar la cinematograf Pitesti

Cinematograf Pitesti este unul dintre putinele locuri din Pitesti in care te poti simti ca acasa atunci cand vizionezi un film. Scaunele confortabile, atmosfera placuta, dar mai ales faptul ca aici ruleaza cele mai noi productii cinematografice fac din cinematograf Pitesi locul perfect de relaxare.

Filme noi la cinematograf Pitesti

Fast&Furious 7 este unul dintre cele mai asteptate filme care vor rula anul acesta la cinematograf Pitesti. Pelicula este este continuarea seriei de succes in care Vin Diesel si Paul Walker isi reiau rolurile lui Dominic Toretto si Brian O'Conner. Productia filmului a fost amanata aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker.

Tot la cinematograf Pitesti iti poti duce si copilul, pentru ca una dintre peliculele pe care o sa o indrageasca este Cinderella. Rolul frumoasei Ella, Cenusareasa, este jucat de Cate Blanchett. Filmul este dublat, iar copiii beneficiaza de reducere la pretul biletelor la cinematograf Pitesti.

Tot copiii vor fi incantati sa vizioneze Clopotica si Legenda Bestiei de Nicaieri. Este vorba despre o animatie noua din seria Tinkerbell care ne-o arata pe Clopotica pornita intr-o aventura senzationala.

Invita-ti iubita la cinematograf Pitesti

Daca vrei sa ii faci o surpriza iubitei tale o poti invita intr-un weekend la cinematograf Pitesti. Puteti alege impreuna din lunga lista de filme care ruleaza la cinematograful din Pitesti. O sugestie ar fi Mad Max: Drumul furiei, care este un film de aventura care contina si elemente SF. Filmul dureaza 120 de minute, dar garantat nu iti vei da seama cat de repede a trecut timpul petrecut in cinematograf Pitesti.

O varianta interesanta ar fi sa alegeti comedia romaneasca Doar cu buletinul la Paris, in regia lui Serban Marinescu. Veti avea ocazia sa revedeti actori importanti din cinematografia autohtona precum Mircea Diaconu, Dorel Visan sau Razvan Vasilescu.

La cinematograf Pitesti, dincolo de atmosfera intima, placuta din interior, poti beneficia si de reduceri de pret, in perioadele in care se anunta promotii la bilete.