Hulpmiddelen bij aan en uitkleden

aankleed

Uzelf aankleden kan door een beperkte mobiliteit steeds lastiger worden. Herkenbaar voor u? Deze aankleedstok biedt uitkomst. Aan het einde bevindt zich een ronde haak, waarmee u bijvoorbeeld ritssluitingen eenvoudig dicht trekt. Aan het andere uiteinde bevindt zich een gecombineerde duw- en trekhaak. Beide haken zijn geplastificeerd. Kortom, een ideaal hulpmiddel om (thuis) uw zelfstandig aan te kleden.

Handschoenen voor steunkousen

De handschoenen zorgen voor een optimale grip, waardoor de kous makkelijker over het been of de arm geschoven kan worden, zonder aan de kous te trekken. Voorkomt beschadiging aan de kous door nagels en sieraden. Te bestellen in de maten S -M-L

Beha aankleedhulp

De Beha Aankleedhulp is ontworpen voor vrouwen met een verminderde mobiliteit en/of beperkte handfunctie. De aankleedhulp is ook geschikt voor vrouwen die maar één hand kunnen gebruiken. Hij is instelbaar op verschillende cup-maten.

Eén eind van de beha wordt op zijn plaats gehouden door de Beha Aankleedhulp, zodat het andere eind van de beha om het lichaam wordt gebracht en wordt vastgezet.

Aan en uitrekhulp

De Aan- en Uittrekhulp Steve is geschikt voor alle soorten elastische kousen. Zonder te bukken kan de gebruiker zelfstandig zijn/haar elastische kousen aan- en uittrekken, dankzij dit handige hulpmiddel.

Knopen haak hulpmiddel

Met behulp van de knopenhaak kan men met één hand knopen eenvoudiger door een knoopsgat halen. Men steekt de haak door het knoopsgat. Vervolgens gaat men met het brede gedeelte van de haak om de knoop heen en trekt men de knoop naar het smalste gedeelte van de haak. Nu kan de knopenhaak door het knoopsgat worden getrokken.