Newport International Runway Group Tokyo Fashion Fra den Verdensomspændende Mode Web

Suzy Menkes rapporter om designere stolt at skildre deres nationale arv i deres tøj, herunder Huishan Zhang, Rahul Mishra, Leonard og Manish Arora.

Draperet indiske saris, silken Mao jakker og kimono frakker plejede at være forbeholdt de gammeldags parisisk modeskabere søger et tema af sæsonen.

Men jeg er inspireret af tanken om, at i dette indbyrdes forbundet verden, fine designere dukker op fra hele verden. De længes efter at vise i Paris til indvielsen af deres drømme, men deres styrke i det håndværk, som de finder i deres hjemlande.

Jeg har valgt fire designere med indflydelse stammer fra deres hjemland og hvis design talenter er åbent over for verden.

Huishan Zhang

Jeg havde to muligheder for at se Huishan Zhang arbejde – og det kun voksede i betydning i anden ombæring.

Jeg fangede i slutningen af showet præsenteret i London som en engelsk teselskab. Jeg var sent, så jeg så kun fint dekorerede, efter mørke kjoler af en designer, der har været på rejse mellem hans indfødte Qingdao, Kina og Storbritannien, hvor han studerede på Central Saint Martins. Han gjorde også en tørn arbejder med Dior Haute Couture.

Rahul Mishra

Det var den næstsidste samling på den sidste dag i fire uger maraton. Men mode kan altid komme med god karma. Og Rahul Mishra samling rørte mig.

Her var hvad designeren hedder en "Ferrymans fortælling" som han berettede i strømlinet men intenst dekoreret tøj en design rejse til Japan og inspiration af landets traditionelle kunstværker, derefter tilbage til sit hjemland Indien gennem flere landsbyer wherecraftsmen arbejdede på hånd Forskønnelse. Så det sidste tøj vingede deres måde tværs over den jord til jord i butikkerne fra Paris til New York.

Leonard

Leonard er et fransk firma kendt for blomster prints, delikat og majestætisk. Orkidé er sin signatur.

Huset er markerede 50-året for kreativitet med en fest, der er planlagt for Tokyo – et af flere asiatiske lande hvor Leonard har en stor følgende.

Daniel Tribouillard, der leder denne familie mærke, har hyret en bred vifte af talenter, men han besluttede for nylig at tage på Yiqing Yin – en kinesisk-født, men Paris-rejst designer, der bor og bygget hendes mode forretning i Paris.

I årene når print blev ignoreret af mode og derefter i den seneste overvældende strøm af digitale prints, Leonard opholdt sig tro mod sit eget system: håndtegnede og hånd-farvede mønstre, der er gemt i tusindvis i huset arkiver.

Manish Arora

Jeg har set storslåede samlinger fra Manish Arora både i hans hjemland Indien og i Paris.

Jeg kan fremtrylle det vilde, teatralske, svimlende mønstrede, trykte, og indrettede kreationer fra en designer, for hvem for meget var aldrig nok.

Jeg kan også huske nogle af hans Indien/Europa samarbejder. Jeg tror faktisk han var den første designer til at gå amok med farver og mønstre på sneakers. Det må have været snart efter årtusindskiftet, at jeg så på en tur til Mumbai hans fiskeyngel sportstøj samarbejde med Reebok, som var langt foran den store fodtøj tendens i øjeblikket.

Men det var dengang. I hans foråret/sommeren 2015 samlinger lignede det Manish ville være alt for alle mennesker.

Comment Stream