Carlig de remorcare VW Crafter spre vanzare

Am un carlig de remorcae VW Crafter pe care vreau sa il vand, pentru ca nu mai am ce sa fac cu el. Nu stiu insa daca sa merg intr-un targ auto sau daca sa il pun pe internet.

Carligul de remorcare VW Crafter, in stare perfecta de functionare

Carligul de remorcare VW Crafter este in stare perfecta de functionare. Nu l-am folosit decat de trei sau de patru ori, de acum doi ani, de cand l-am cumparat. Mentionez ca atunci cand am cumparat acest carlig de remorcare VW Crafter acesta era nou. Am si avut garantie de doi ani de zile la el, insa nu a fost nevoie sa o folosesc, pentru ca acesta nu mi-a facut absolut nicio problema. Acesta a functionat excelent, fara nici cea mai mica problema.

Pretul este de 500 de lei, pentru ca se afla intr-o stare excelenta. Materialul din care este confectionat este de cea mai buna calitate.

Carligul de remorcare VW Crafter este detasabil

Carligul de remorcare VW Crafter este detasabil si poate sa suporte o greutate considerabila. Eu am carat mobila intr-o remorca cu ajutorul acestuia si nu am avut absolut nicio problema.

As vrea sa il pun si pe cateva site-uri de anunturi, ca sa imi cresc sansele de a gasi cat mai repede un cumparator. Asta pentru ca in curand o sa ma mut din tara si chiar nu am ce sa mai fac cu acest carlig de remorcare VW Crafter.

De asemenea, o sa incerc sa dau si un anunt la un ziar local aici in Iasi, unde locuiesc. In plus, o sa merg si la unul-doua targuri de autovehicule, ca sa imi sporesc sansele de a-l vinde. Carligul de remorcare ar trebui sa ii fie util oricarui conducator auto, pentru ca se va gasi oricand ceva de carat. Iar cand il ai la indemana, totul este perfect. Nu trebuie sa te chinui sa faci rost de unul pe moment. Iti poate fi de ajutor fie sa cari mobila, fie sa cari marfa. Un astfel de carlig de remorcare cred ca le este cel mai util comerciantilor, caci ei sunt care au de carat marfa prin tara. Am toate sperantele ca voi gasi cat mai repede cu putinta un cumparator pentru carligul meu de remorcare.

VW Crafter