Deze high power laser pointers

LaserTo biedt high power handheld rood (635nm, 650nm), blauw (445nm, 473nm), blauw violet (405nm), laserpen (532nm), en infrarood laser pointer (808nm, 980nm).

Introductie van extreme bereik en de thermische effecten van handheld lasers:

● Deze handheld lasers zijn geweldige hulpmiddelen voor de astronomie sterrenwacht, laser uitlijning, signalering, lange afstand verlichting, laboratorium thermische en brandende experimenten etc.
● High power handheld lasers projecten extreme bereik van 8.000 meter zichtbare straal in de duisternis.
● Hoge macht draagbare lasers projecteren tot 8.000 keer krachtiger lichtbundel dan de zon. Deze high power laser pointers worden meestal gebruikt om match, plastic, en pop ballonnen etc. branden

De G174 High Power 10000mw laserpen groene heeft een unieke verstelbare laserstraal functie die de bundel in diameter kan oplopen tot 30 keer. Dit is perfect voor het bereiken van lange afstanden, waar een kleine laserstraal moeilijk te zien, of zelfs voor het benadrukken van grote gebieden op uw volgende outdoor expeditie kan zijn. De G174 wordt geleverd met een ingebouwde slot en sleutels, dus als je kinderen hebt rond, kunt u veilig de laser te vergrendelen en te voorkomen dat eventuele verwondingen.

Energie en tijd
De kracht, de Watt, wordt gedefinieerd als energie per tijd. Een Watt is 1 Joule in 1 seconde. Als u dezelfde 1 Joule gelden in slechts 0,1 seconden, heb je een vermogen van 10 Watt. De Groene laser handschoen (Joules) is hetzelfde, maar het effect zal verschillen. Beschouw de bevoegdheid, welke dosering in de farmacologie. Voorbeeld: neem 100 pillen van een pijnstiller. Het toepassen van deze in een tijdsbestek van 100 dagen kan goed voor chronische pijn problemen zijn, maar het toepassen van hetzelfde bedrag in 10 minuten zou kunnen fataal zijn. Hetzelfde bedrag - ander effect. Hetzelfde geldt voor Joules de laser. De relatie tussen energie en macht is de tijd die het kost om deze hoeveelheid energie te leveren in het weefsel. En dit is de eerste kwaliteit waarin een laser concentreert energie. Voor sommige medische of tandheelkundige procedures willen we veel energie te concentreren in een klein tijdsbestek, met behulp van een gepulste laser zodat we een hoog vermogen tijdens de puls kan hebben.

Laten we eens kijken naar de andere woorden in Documents die lijn boven. Aangezien energie en kracht zijn verbonden door de tijd, blijft het hoge spectrale vermogensdichtheid. Nu, hoog, is een eenvoudige woning, is het niet? Vaak denken we over lasers zijn high power apparaten, puur gericht licht ... maar dat is eigenlijk niet een eigenschap van een laser. Laten we een voorbeeld onderzoeken: