Al jaren pleit voor de piloten vakbond Cockpit

Al jaren pleit voor de piloten vakbond Cockpit

Al jaren pleit voor de piloten vakbond Cockpit, laser pointer sterk onder de Wet Wapens worden gezet. Reden, of zelfs blind aanvallen op piloten. Nu om een conversie, het ministerie van Binnenlandse Zaken overwegen volgens een rapport van Saarbrücker Zeitung.
Volgens het rapport van de laserpennen Luftfahrtbundesamt werden gemeld vorig jaar alleen al 322 aanslagen op vliegtuigen en helikopters Duitse Airlines, de meeste van hen in Duitsland.

Volgens de aanklacht een 46 jaar oude Berlijn moeten verblind uit blauwe laser pointer frustratie over nachtelijke geluidsoverlast, de bemanning van een politiehelikopter. Maar het proces eindigde met vrijspraak.

Na een aanval met een laser pointer bij een politie-helikopter een 46-jarige Berliner is vrijgesproken van de beschuldiging van poging gevaarlijke interferentie met de luchtvaart.

Het staat niet eenduidig verklaard dat de verdachte bediende het toestel, oordeelde maandag een lokale rechtbank. Officieren van justitie had een boete van € 7500 geëist. Naar hun mening, had de laser pointer 30mw man uit woede begon over een nachtelijke geluidsoverlast Blend aanval.

Dit model is de sterkste hand laser van marktmacht, is een 10000mW laserpointer Professional met promotionele prijs. Deze uitgang is onoverwinnelijk, kunnen passeren elke kunststof met laser spot gericht, branden door middel van een iPhone! Wij zijn de grootste fabrikant van laserpointers in China, de absolute nr. 1 in high-performance toepassingen. Deze laser pointer is onze huidige hoogst haalbare prestaties en de beste kwaliteit, is de trots van al onze engineers. Als u op zoek bent naar de meest krachtige laser in de wereld, dit is de betrouwbare en betaalbare keuze!

Voor de scheepvaart, zullen we kwaliteitscontrole maken, defecte producten kunnen direct worden teruggestuurd naar onze fabrieken. Deze laser pointer is zeer onze huidige technologie kan de hoogste prestaties en betrouwbare structuur te bereiken. Het model heeft een goede baan in onze vergrijzende tests en Waterdicht testen, lange levensduur tot 5000h. Zeer robuust aerospace aluminium behuizing, topkwaliteit laserdiode, geïntegreerd koelsysteem, ingebouwde metalen staven waterdicht en stofdicht. Als u de instructies goed te volgen, kan deze laser pointer boete voor 10 jaar werk.

Nyon - Servische eerste divisie voetbal Partizan Belgrado is licht kreeg na de racistische excessen van zijn fans in de Europa League wedstrijd tegen Tottenham Hotspur. De European Football Unie (UEFA) een boete van Partizan als straf voor het xenofobe gedrag en het gebruik van vuurwerk en laserpointers, slechts een laser pointer groene gedeeltelijke sluiting van het stadion voor de volgende Europa League thuiswedstrijd (23 oktober) tegen Besiktas Istanbul. De vereniging heeft ook een boete van 40.000 euro.

Belgrado hooligans waren niet negatief aufgefalllen tegen Tottenham door de Transparent "Alleen Joden en watjes" voor de eerste keer en hadden laten Partizan daarom vrezen zwaardere straffen. Door de anti-semitische poster de Partizan hooligans had gericht de nauwe banden van de Spurs gedenigreerd de joodse gemeenschap in Engeland.

Belgrado leiderschap heeft tegen Istanbul op te nemen in het bijzonder een blokkering van de beruchte toeschouwer blokken "K". In dit gebied tribune volgen Partizan Ultras normaliter de vergaderingen van hun team.

Ze zijn bekend uit voetbalstadions, meer en meer leraren gebruiken
en ze zijn populair met lezingen - we praten over 200mw laser pointer
Ze komen in vele kleuren en voor relatief weinig geld. Vaak gebruikt
het zelfs als een speeltje voor de kat die het onbereikbare
Spot jagen op de vloer. Maar sterkste laser pointer Laser pointers zijn op
verre van een stuk speelgoed. Wat hier te kijken, mijn witte
Collega Mario Hattwig.

Spreker: laserpen 1000mW groene, kun je niet met andere lichtbronnen,
Vergelijk als een gloeilamp. De lichtstralen zijn veel sterker
gebundeld en hebben een hogere energiedichtheid. Om deze reden,
men moet een laser een man nooit beoordelen,
Susanne Woelk van de actie het veilige huis.

Comment Stream