OPENKLASDAG
Zaterdag 26 januari, 13u.

Ontdek je talenten en kies  de juiste studierichting.
Latijn / Wetenschappen / Verkoop-verzorging

Waarom deze openklasdag?

Over zes maanden zetten jullie de stap naar het secundair onderwijs en dus moeten jullie nu belangrijke studiekeuzes maken. Wij, de middenschool Vijverbeek, kunnen jullie hierbij helpen.

We bieden meer dan een  traditionele opendeurdag, we focussen op doelgerichte informatie!

Wat houdt deze dag in?

Je woont actief  proeflessen  bij, zodat  je  bewust  de  juiste  studierichting  (Latijn, Wetenschappen)  kan kiezen. Jullie kunnen neuzen in de handboeken en de notities, de vaklokalen binnenspringen, de leerkrachten bevragen, experimenteren met technologie, de ict-werking ontdekken enz.

Informatie voor leerlingen èn ouders.

Ouders ontmoeten  leerkrachten en directie, en kunnen kennismaken met de school, met het lessenaanbod, de vakinhouden, de kwaliteit van de cursussen enz. Dit op een rustige en persoonlijke manier, zonder de drukte van een traditionele opendeurdag. Informatie staat centraal.

Multimedia.

Doorlopend  spelen  er  filmpjes  en  fotoreportages   van  onze  activiteiten  en  kan  je  kennismaken  met  de ict-mogelijkheden en Smartschool, de elektronische leeromgeving.

Praktisch.

We vragen je voor 15 januari in te schrijven voor deze dag zodat je tijdig je “lessenrooster” ontvangt en de informatie kan krijgen die je wenst. Inschrijven kan via www.vijverbeek.be, telefonisch (02/451.61.01) of je bezorgt ons het onderstaande strookje. Wees er op tijd bij, er is in onze school slechts plaats voor  70 eerstejaars.

Tackk it up!

Comment Stream