Deep Blue Publications Group LLC: Ilminster forretningsmann tilbyr råd til nye business start-ups

Småbedrifter skatt ekspert Robert Stone, av Ilminster, aksjer hans tips på hva Somerset ny virksomhet Start-ups trenger å vite om jobbe hjemmefra

Mikro og små bedrifter utgjør 95% av alle britiske selskaper og ansette mer enn syv millioner mennesker.

"Fleste nye bedriftseiere vil arbeide fra sine egne hjem," sa statsautorisert revisor Robert Stone som vet altfor godt hva det er som å sette opp en virksomhet hjemmefra. Han startet Robert Stone & Co 20 år siden med et skrivebord klemt mellom en fryser skap og en vaskemaskin, men nå har fire personer på hans kontor i Ilminster. "Med en ung familie, jobbe hjemmefra mente at jeg kan sette masse timer, men fortsatt se mine to gutter oppvekst."

Som en skatte ekspert som spesialiserer seg på små bedrifter, har Robert Stone informert mange gründere på praktiske spørsmål om jobbe hjemmefra, enten de er i en gnist soveværelset eller en hage skur. Her deler han sin topp tips i enkle veiledningen starter ut i virksomheten.

Robert Stone's 2014 guide til å jobbe hjemmefra

1. Informere HMRC. En av de første tingene du må gjøre er informere inntekter & toll at du har startet en bedrift. Dette er å sikre at du betaler riktig mengde av nasjonal forsikring og er forberedt på Self Assessment.

2. Sjekk med boliglån eller utleier. Om du vil bruke et ekstra soverom, et hjørne av spisestuen eller garasjen, må du først fastslå om det noen restriksjoner på boliglån. Hvis du er en leietaker, må du sjekke med utleier.

3. Konsulter ditt lokale planlegging kontor. Avhengig av hva virksomheten du skal utføre hjemme og om kundene skal besøke du det, du må planlegging tillatelse for endring av bruk.

4. Endre din forsikring. Hjem forsikring vil ikke dekke din virksomhet eller business utstyr i hjemmet, så snakker til selskapet ditt om oppgradering politikken for å sikre at du er fullstendig beskyttet.

5. Business priser valgbarhet. Du må betale business priser hvis du bruker en bygning eller en del av en bygning spesielt for ikke-innenlandske formål. Sjekk med din lokale råd om du vil være ansvarlig. Imidlertid følgende relieffene finnes og skal brukes for avhengig: småbedrifter rate lettelse, landlige rate lettelse, business priser utsettelse ordningen, enterprise sonen lettelse. Noen kommuner tilbyr en ekstra motgang lettelse.

6. Være organisert. Du må holde rett postene og som inkluderer kvitteringer, selv om du bare selger elementer på eBay. HMRC kan ilegge en bot på opp til £3000 for ikke å holde riktig poster, så det er verdt mens investere i egnet lagringsmedier, for eksempel et arkivskap oppbevaringsbokser eller hyller med boksen filer å holde alle papirene og lett tilgjengelig.

7. Blande arbeid og familieliv. Det kan være verdt å investere i en egen telefonlinje for bedriften samt å ha en dedikert arbeidsplass. Prøver å strukturere arbeidsdagen riktig, med faste arbeidstider og ha en riktig lunsjpause på et sett tid hver dag. Det vil hjelpe deg fokus bedre. Kontroller at venner og familie respekterer din arbeidstid og ikke bare innom.

8. Hevde utgifter. Alle bedrifter har utgifter som kan kreves legitimt og det er en god måte å redusere årlige skatt regningen. Selv om jobbe hjemmefra er en billig måte å starte en bedrift må du fortsatt kreve Kontormøbler, en egen telefonlinje eller bredbånd. Delt husholdningenes utgifter mellom virksomheten og personlig bruk og dele dem inn i to kategorier: faste kostnader og driftskostnader. Husker du kan kreve en standard kjørelengden for forretningsbruk over biler eller motorsykler og flat sats business regning for ditt hjem.

9. Ikke bli isolert - Husk å sosialisere. Det er viktig hvis du arbeider hjemmefra på egenhånd som du holde kontakten med andre mennesker. Snarere enn rettferdig kommuniserer via e-post, husk å plukke opp telefonen og ha virkelige samtaler. Også komme ut og nettverket. Det er mange nettverk organisasjoner for små bedrifter og du kan velge å delta frokost, lunsj eller kveld økter. Nettverk stopper du stagnasjon, samt å hjelpe deg gjøre fersk forretningskontakter og selv nye forretningsavtaler.

10. Helse & sikkerhet. Hvis du har tenkt å ha kunder og ansatte hjemme, må du utføre en helse- og sjekk og har offentlig ansvar samt arbeidsgivers ansvarsforsikring. Hvis du ikke vil kunder besøker du hjemme, så Finn en lokale møtested eller kafé hvor du kan møte dem i komfort.

11. Holde nøyaktig kontoer. Med mindre du er allerede en regnskapsfører eller en regnskapsfører, så det er langt bedre (og ganske sannsynlig billigere) å outsource dine forretningsforbindelser, mva-returnerer eller månedlig lønn til regnskapsfører. De vil sikre at du krever for alt du bør, og varsler deg om eventuelle endringer i lovgivning som kan påvirke du eller bedriften.

Comment Stream