Hass & Associates Online Reviews: Tips For A Gi Eller Bruker Gavekort

Gavekort blir mest populære dag under treet i år med amerikanerne tilbringe nesten $32 milliarder.

Men ikke alle gavekort er skapt like, og hvis du ikke er forsiktig, du kan ende opp med en som er fullpakket med avgifter eller selv verdiløs. Økonomiske profesjonell Kevin Klug sikre pensjon løsninger har noe viktig informasjon for forbrukere på Hvordan unngå forfalskninger, avgifter & svindel.

Tidligere du fange et gavekort, er det 4 ting å huske på:

1. Velg Klokt

Selvfølgelig vil du velge et gavekort som personen du kjøper for faktisk bruker. Men det er ikke alle som bør gå inn i din beslutning. Noen kort kan ha skjult kostnader som en inaktivitet avgift hvis det går for et år uten brukes. Du bør også se for frakt og håndtering avgifter som kan være stiftet på hvis du kjøper kortet online. Det er en nettside som sammenligner gavekort basert på avgifter, hvor lett du kan sjekke balansen, og hvor lett den kan erstattes. For dette området, sjekk ut en link på srsplans.com.

2. Kjenn Kilden

Et populært ferie-svindel, tyver er nå rettet mot gavekort. "De stjele kort personlig koden. Når kortet er kjøpt og aktivert, bruke de midlene elektronisk, ofte før gave gis selv. Det beste alternativet er å kjøpe gavekort fra en kunden service teller i stedet for en skjerm rack der ingen ser det. Så sørg for at kassen skanner og aktiverer kortet slik at du vet det er gyldig og har den riktige balansen. Alltid kjøpe gavekort fra en pålitelig kilde. Unngå auksjonsområder, fordi kortene kan være forfalsket, eller kan ha blitt stjålet.

3. Sjekk For Manipulering

Når du velger ut et kort, sjekk kortet for å kontrollere ingen beskyttende klistremerker er fjernet og kodene på baksiden av kortet ikke har blitt klort opp av. Hvis du ser et PIN-nummer på kortet, ikke kjøpe den. Rapportere skadet kort til butikken.

4. Fa En Ekstra Bekreftelse

Be om en ekstra kopi-en å med gavekort, og en til å holde. Kvittering gir ekstra beskyttelse i tilfelle gavekort ikke aktivert eller magnetstripen er skadet. Kvittering også inneholder datoen da kortet ble kjøpt. Mottakere som har mottak måtte ikke prute med forhandlere som gebyrer basert på tiden kortet går ubrukt.

Spørsmål: Hva hvis du får et gavekort? Noen tips for mottakeren?

Registrer ditt hvis du har muligheten. Det vil hjelpe beskytte balansen i tilfelle kortet noensinne mistes eller blir stjålet. Du bør også unne kortet som kontanter. Beskytte et gavekort som papirpenger, og bruke dem raskt. Rapportere mistet eller stjålet kort til utstederen umiddelbart. Noen utstedere erstatte ikke tapt eller stjålet kort. Andre vil, men vanligvis mot en avgift.

Q: Hvordan teknologi forandrer måten vi gi og motta gavekort?

Elektronisk gavekort blir stadig mer populært; 59% av gavekort er nå tilgjengelig elektronisk (ifølge Bankrate.com). En e-gavekort fungerer akkurat som en tradisjonell gavekort, men i stedet for en bit av plast, en kode er sendt direkte til mottakeren. Du kan deretter bruke koden, eller skrive den ut og ta den til butikken. Fine med et elektronisk gavekort er at mottakeren ikke har å bekymre det. Men sørg for at du tar en god titt før du kjøper en. De kan bære avgifter akkurat som en tradisjonell gavekort.

Q: Og ikke la din gavekort gå ubrukt, ikke sant?

Det er rett. En fersk studie fant at 1 milliard dollar i gavekort gå ubrukt hvert år, og at pengene går rett tilbake til forhandleren. Så, hvis du har en gavekort i lommeboken, Husk det er bare bortkastet penger med mindre du setter det i bruk.

Comment Stream