detectiv bucuresti

Servicii de Investigatii echipe de detectivi

Detectivi pentru investigatii cu privire la caracterul persoanelor ce urmeaza a fi angajate de o societate comerciala. Detectivii sunt potriviti pentru investigatii privind corectitudinea datelor furnizate de candidatii la angajare, societatilor comerciale ( informatii curriculum vitae ). Detectiv pentru investigarea angajatilor cu privire la scurgerile de informatii sau cheltuirea sumelor de bani in mod nejustificat, ori nerespectarea planului de serviciu agreat de societatea comerciala. Detectivi pentru depistarea angajatilor care iau mita sau isi insusesc mijloace sau foloase necuvenite apartinand angajatorului. ( frauda, delapidare ) Detectiv pentru investigarea partenerilor de afaceri, atunci cand exista suspiciuni cu privire la caracterul sau, ori exista scurgeri de informatii. Este foarte important de stiut ca respectarea legii reprezinta primul pas de plecare in relatia contractuala dintre client si detectiv.

Preturi Detectiv particularAgentia noastra de detectivi Romania respecta in totalitate intimitatea si confidentialitatea intalnirilor si discutiilor cu clientul, avand obligatia legala si morala de a pastra secretul profesional cu privire la datele si informatiile obtinute in exercitarea profesiei de detectiv. Exista o procedura stricta pe care o punem in aplicare in ceea ce priveste procesul investigativ. Experienta acumulata ne permite sa ducem la bun sfarsit un caz intr-un timp cat mai scurt, in functie de complexitatea procesului investigativ. Dupa ce vom face o evaluare a complexitatii acestuia vom putea sa facem o estimare, tinand cont si de solicitarea dumneavoastra privind termenele de predare a raportului investigativ.

Costul implicat de derularea unei investigatii va fi discutat cu clientii inainte de derularea acesteia. in general, pentru calcularea costului unei investigatii se face pe baza timpului estimat necesar rezolvarii cazului. Onorariile si preturile variaza in functie de tipul investigatiei, gradul de dificultate, costurile Agentiei si numarul de detectivi necesari. Pentru anumite servicii este necesar un avans. In situatia in care o simpla supraveghere este necesara pentru rezolvarea unui caz, de exemplu supravegherea unui membru al familiei, va putem asista sa obtineti dumneavoastra informatiile necesare, cu un cost foarte scazut. Datele, informatiile si documentele obtinute in procesul investigativ si prin folosirea tehnicii din dotare, constituie mijloace de proba si pot fi folosite de catre beneficiar in solutionarea unor actiuni juridice.

Servicii prestate de detectiv Bucuresti

Bineinteles serviciile oferite de un detectiv pot fi si de alta natura in cazul in care doriti sa aflati informatii despre diferite persoane. Astfel poti apela la ajutorul detectivilor in cazul in care cauti o persoana disparuta, vrei sa stii unde este si ce face copilul tau, sau care este anturajul acestuia, sau daca vrei sa stii ce fac angajatii tai si daca isi respecta sarcinile de lucru. Detectivi trebuie intotdeauna sa ofere un serviciu discret, bazat pe confidentialitae si profesionalism. Acestia pot veni in ajutorul tau si pot rezolva probleme de adulter, si stabilirea acestuia, loialitatea angajatilor fata de angajator, sau de o companie, bonitatea sau solvabilitatea unor persoane sau a unor companii, in vederea incheierii unor contracte de catre o persoana.

Servicii si informatii detectiv particular Bucuresti

Detectivul particular este, de fapt, un corespondent din domeniul privat al unui ofiter de politie sau dintr-un serviciu secret. in Romania, insa, inca mai functioneaza sistemul obez de cadre mostenit din perioada comunista, in care marea majoritate a ofiterilor din structurile de siguranta ale statului se ocupa de cu totul altceva sau in unele cazuri nu se ocupa cu absolut nimic. insa, dupa cum am mentionat mai sus doar 5-10% din cadrele care au activat in domeniu au indeplinit functii care sa aiba o oarecare legatura cu activitatea de investigare si culegere de informatii. Foarte multe persoane au parasit intr-adevar sistemul cu aceste grade, insa in domenii care nu au nici o legatura cu activitatea despre care vorbim, cum ar fi intendenta, radiolocatie, politie rutiera, jandarmerie, etc. si de foarte multe ori, fostii ofiteri deveniti detectivi.

Servicii prestate de un detectiv privat

Conducatorii executivi ai societatilor specializate de detectivi particulari trebuie sa fie absolventi ai facultatii de drept sau ai unei scoli postliceale de detectivi ori sa fi indeplinit functia de politist ori lucrator in cadrul unei institutii publice cu atributii in domeniul ordinii publice sau sigurantei nationale cu grad de ofiter si sa indeplineasca conditiile prevazute la art. 5 lit.c), d), e) si f). Intrebarile pentru testele poligraf sunt formulate in mod profesional dupa cele mai moderne tehnici ele respectand un anumit standard dar si cerintele beneficiarului testarilor. Specialistii nostri in poligraf asigura confidentialitatea tuturor activitatilor desfasurate cu ocazia examinarii poligraf, precum si confidentialitatea rezultatelor testelor.

Tag: detectiv particular Firma de detectivi detectiv privat

Comment Stream