Hass & Associates Online Reviews: Annonsorer Sammen a Kjempe Online Annonsen Svindel

Som markedsførere blir stadig mer bekymret for integriteten av online annonsering inventar de kjøper, danner en handel gruppen og 30 kjente markedsførere en koalisjon for å løse problemet.

Gruppen, som blir ledet av Association of National annonsører, har ansatt annonsen svindel-gjenkjenning firmaet WhiteOps å studere og hjelpe utrydde såkalte “bot svindel.”

Boter er datamaskiner kapret av virus som er programmert til å besøke steder og etterligne menneskelig atferd, å skape illusjonen av ekte web-trafikk for å lokke i annonsører. Bot trafikk koster annonsører fordi markedsførere vanligvis betaler for annonser når de lastes inn i respons til brukere som besøker websider, uavhengig av om brukerne er faktiske mennesker.

ANA sa at noen markedsførere anslår at om lag halvparten av pengene de bruker på digital annonsering er bortkastet på grunn av "bot svindel." Med digital annonseringsforbruk verden forventes å vokse 17% i år til $140 milliarder, ifølge eMarketer, er innsatsen høy.

Annonse kontaktpersoner skylde fremveksten av falske trafikk på annonsørenes økt bruk av automatisert programvare å kjøpe annonser via utveksling, annonsenettverk og andre mellommenn. Slike ordninger, de sier, er langt mindre gjennomsiktig enn å kjøpe annonseplass den tradisjonelle måten av gjennom menneskelige salesforces.

ANA nektet å avsløre navnene på 30 annonsørene deltar i gruppen bedrageri, men handel organisasjonens medlemmer inkluderer blå-chip markedsførere som Procter & Gamble, Johnson & Johnson og General Motors.

Starter neste måned, vil WhiteOpsspore kampanjer av de 30 selskapene for en måned og rapportere tilbake til nivået på bot svindel forekommende over digitale reklamebransjen, inkludert skjerm, video, mobile og sosiale annonser. Annonsen svindel-gjenkjenning firmaet vil også gi annonsører lister over nettsteder og børser som har falske trafikk.

Andre markedsførere kan bruke studien som en målestokk for å sammenligne sine egne data på annonsen svindel med industrien som helhet.

Frykten er montering at markedsførere vil trekke tilbake på noen online annonseringsforbruk på grunn av tøylesløs bedrageri. Svar prøver noen utgivere og annonsen selskaper å løse problemet selv.

Google, for eksempel kjøpt Spider.io, et London-basert selskap som spesialiserer seg på identifiserer og blokkerer trafikken svindel i februar. I mellomtiden sa ad-Kjøp gigantiske GroupM nylig at det ville stoppe kjøpe online annonser fra "åpne" annonse utveksling ved slutten av året, fordi det er bekymret for kvaliteten på annonsebeholdningen som er tilgjengelig i disse markedsplasser og deres mangel på åpenhet.

Åpne utvekslinger er automatisert markedsplasser som annonsører kjøper og selger annonser fra hele Internett. Privat utveksling, derimot, tillater markedsførere å lenke direkte til utgivere og medieselskaper.

Men annonsører "kan ikke delegere dette løses av etater og utgivere, de skal bli involvert," sa Bill Duggan, en executive vice tilstede på ANA. Annonsører har mest å miste med bot svindel.

Besok Hass & Associates for flere relaterte artikler.

Comment Stream