Zalig Kerstfeest!

Zie je hoe groot deze ster is?

Zij was gisterenavond niet daar. Zou dat het geheim van de Maya’s zijn? In de hemel zijn er agressieve meteorieten, ruimtelijke vuilnis, ufo’s vol met tentakelbeestjes, ziekelijke satellieten en zwarte gaten vol woede, egoistisch en opnemend. Oude stof van afgelegen tijden; moe en boetvaardig. Van millennia.
Maar dat, wat mooier straalt in de hemel, zijn de sterren: minuscuul en reus, warm en vrolijk. Iedereen barst uit pure leven en licht. Licht die reist zonder moeheid. Die door en door gaat, voortdurend; van een kant naar de ander.
En vaandag bezoekt ons een van hun. Gigantisch. Vonkend. Met een golvende staart zoals een streep van goud en silver. Stralend. En zij brengt ons geen eind. Geen cataclysme. Zij brengt geen angst of verwoesting. Zij brengt licht. Dat licht waarvan de oude boeken en de stoutmoedige profeten spreken. Zij is de vuurwagen van Elia die de vrede verkondigt: een nieuwe tijdperk. Zij is hierheen gekomen, naar het Oosten (of misschien naar het Westen; afhankelijk vanuit waar je kijkt) om jou te zoeken en jou mee te nemen.
—Zie je haar?
—Uiterraard. Ze is enorm! En waar brengt zij ons heen?
—Naar Bethlehem, natuurlijk!
—En wat is er daar?
—Kom en je zal het zien!

Onze wensen voor jullie

Ontmoet halsoverkop de ster die boven staat en zo kunnen wij allemaal samen naar Bethlehem gaan.  Wij wensen ook jullie grote plezier met jullie familie, broeders, zusters en vrienden in deze feestdagen. Rust en slaap goed zonder schokken. Desondanks de crisis hoop ik dat jullie vele kado’s en genaden, vooral geloof en bekering in overvloed krijgen. Zalig Kerst en genadevol nieuw jaar 2013!

Alberto, Esperanza, Alberto jr., Marta, Pablo, Nacho, Teresa, Ana, Rafael María, María de la Esperanza, María del Carmen en Belén.

Comment Stream