The Shearin Group Lisa National Bestselling Author: Writers hjerne vælde — farerne ved for mange ord kommer for hurtigt

Writers hjerne vælde. Ja, jeg ved det lyder ulækkert, men til en forfatter med en truende deadline, det er faktisk en meget god ting (selvom pinlige og potentielt farligt).

Hjernen Gush sker når min muse har endelig besluttet at få off hendes duff, Afslut futzing rundt og hjælpe mig med at få noget arbejde gjort. Som følge heraf strike ideer hvor som helst og overalt. Dette er godt. For det meste.

Nu til den pinlige og farlige del. Da jeg var op tidligt på en nylig lørdag (min muse skyld igen), besluttede jeg at gå til en af de to dagligvarebutikker vi gå til mig selv og lad min husbond sove. Jeg gjorde godt på drevet der, og rent faktisk formået at komme ud af butikken uden hændelse (store mirakel). Men da det kom tid til at sætte min vogn tilbage i "vogn corral", jeg havde to problemer. Én, jeg ikke kunne regne ud hvor hen til re-vedhæfte min vogn kæde til linjen af vogne allerede i corral. (Vi handle i Aldi, og du skal bruge en fjerdedel til at låse en vogn til at bruge. Når du er færdig med shopping, du re-vedhæfte din indkøbsvogn kæde/lås thingie til ene foran det og du får din fjerdedel tilbage. Cool.) Nu er disse ting er ikke raketvidenskab. Men jeg stod der, helt ude af stand til at finde ud af hvor at indsætte anden enden af kæden til at få min fjerdedel tilbage. Jeg havde faktisk til at studere den linje af vogne foran mine til at regne det. Så kom den pinlige del. Nemlig noget anledning jeg ikke kunne få kæden til at nå min vogn, så jeg skubbede på vognen, og derefter og først derefter kunne jeg se, hvad problemet var.

Alle mine dagligvarer var stadig i vognen.

Heldigvis så ingen min idiot øjeblik. Jeg tog mine dagligvarer til min Jeep, læssede dem tilbage min vogn — og med held knyttet kæden og fik min fjerdedel tilbage. Lad os høre det for forfatter opfindsomhed!

Jeg tog den første belastning af dagligvarer hjem og fortalte Derek, i lyset af min nuværende tilstand i sindet, kan det være bedst hvis han kørte til det næste store. Som et resultat, vi kom der uden uheld – indtil sæbe midtergangen. Vores favorit sæbe var på salg (woot!), så jeg bøjet over for at få en og vædret mit hoved ind i en kæmpe skærm, som en normal person ville have bemærket. Igen, jeg tror ikke, nogen så mig. Derek kyssede mig på hovedet for at gøre det bedre og gav mig et knus lige der i sæbe midtergangen. Da han holdt mig mod brystet, kunne jeg mærke ham leende. Jep, er jeg en kilde til konstant morskab til min mand.

Så, en lille advarsel: mens hjernen gush er fantastisk til en bog, det kan efterlade en forfatter med kun to hjerneceller til at gnide sammen for grundlæggende menneskelig funktion.

Din adspredt, Mr. Magoo-udgive forfatteren, Lisa

Comment Stream