The Avanti Group Mining Mush and Fencing

AVANTI Group is your trusted partner in Security Fencing Materials.

The Avanti Group Mining Mush and Fencing & fencing news updates: Veggen av stillhet omgir drapene av grensen agenter

Veggen av stillhet omgir drapene av grensen agenter

Hans ansikt stirrer fra butikkvinduer. Det er pusset på handbills og malt på veggene i skyggen av amerikansk-meksikanske grensen gjerdet her. Stearinlys og duer er stensilert på stål innlegg av gjerdet selv i hans minne, hver et løfte om ikke å glemme natten, 14 måneder siden, da tenåring Jose Antonio Elena Rodriguez var skutt 10 ganger i ryggen og hodet av én eller flere grensepatrulje agenter skyte gjennom gjerdet i Mexico.

Lignende spekter hjemsøke andre grensen byene i Arizona, Texas og California, med familiene til de døde lading at grensepatrulje agenter gang på gang har drept Mexicans og amerikanske borgere ustraffet.

En Arizona Republic undersøkelse fant grensepatrulje agenter som bruker dødelig makt ansikt få, om noen, offentlige konsekvenser, selv i tilfeller der begrunnelsen for skyting virker tvilsom.

Siden 2005 har har tjenestegjørende grensepatrulje agenter og Customs and Border Protection offiserer drept minst 42 personer, inkludert minst 13 amerikanere.

Disse dødsfallene, alle unntatt fire som oppstod langs eller nær den sørlige grensen, varierer fra sterkt forsvarlig til svært tvilsom. CBP tjenestemenn sier agenter som bruker overdreven kraft er disiplinerte. Men de ikke vil si hvem, når, eller hva disiplin, med unntak av et kort administrative permisjon. Ingen av de 42 dødsfallene er en agent eller offiser offentlig kjent har blitt disiplinert eller har møtt alvorlige konsekvenser.

Interne disiplinen er et sort hull. Det er ingen offentliggjort konsekvenser - da, som har skjedd minst tre ganger, skutt selv agenter ubevæpnede tenåringer i ryggen.

CBP ledere oppgir ikke navn på agenter som bruker dødelig makt. De vil ikke si, i alle tilfelle, om dødelig makt var berettiget. Mangel på åpenhet går mot de "beste praksis" som Politidirektoratet organisasjoner anbefaler for å håndtere dødelig makt hendelser.

Republikken fant at det store flertallet av grensepatrulje agenter og CPB offiserer svarer til konflikt med tilbakeholdenhet. Selv når mot potensielt dødelig makt, slå de fleste agenter og offiserer ikke til sine skytevåpen. Men agenter som drepte det meste gjorde under omstendigheter nesten identisk til hundrevis av møter som andre agenter løst uten dødelig makt og uten alvorlige skader på hver side.

I de siste fire årene utgjorde steinkastende hendelser åtte av 24 forekomster der agenter drepte mennesker. Border Patrol vurderer bergarter dødelige våpen som rettferdiggjør dødelig makt.

Grensepatrulje agenter møte farene. Av 22 som døde i linjen av plikt i de siste ni årene, døde i kjøretøy eller trening ulykker. Fire døde i direkte konflikt med aggressive - inkludert ett tilfelle der grensepatrulje agenter avfyrt på hverandre.

Av de 42 bruk av makt omkomne provosert noen - som fem tilfeller der agenter skutt og drept folk som skjøt på dem først - liten tvist.

Men i ni av de 24 bruk av makt dødsfallene siden 2010, agenter kontoer ble motsagt av andre vitner eller andre rettshåndhevelse offiserer. I tre tilfeller, distribuerte videoer i konflikt med agenter rapporter om hva som skjedde.

Homeland Security er kontoret til Generalinspektøren, i en fersk rapport forespurt av medlemmer av Kongressen, fant at mange agenter ikke forstår deres bruk av makt politikk. Før rapporten ble offentlig utgitt, DHS og CBP tjenestemenn mørklagt anbefalinger at agenter blir overfalt med steiner skal reagere med mindre dødelige alternativer.

Border Patrol sjef Michael Fisher insisterte agenter vil fortsette å bruke dødelig makt mot rock-throwers fordi bergartene er potensielt dødelige våpen.

CBP, Homeland Security og Border Patrol tjenestemenn nektet forespørsler om gjentatt intervju, der en begrenset, off-the-record diskusjoner som byrået ville godkjenne noen uttalelser. CBP tjenestemenn nektet å diskutere byråets mangel på åpenhet på posten.

Men fungerende CBP visekommissær Kevin McAleenan sa at CBP ikke kontrollere utgivelsen av informasjon eller tempo undersøkelser, peker til FBI og Homeland Security.

Comment Stream