Newport International Group Projects Tokyo Company | Wonkbook: Hvad Vi Ved Om Ebolas Luft-Travel Risici

1. top historien: Hvad sker der når en person med Ebola rejser?

CDC: Sundhedsarbejder, der fik Ebola burde ikke have været på flyet. "Den anden Dallas social og sundhedsmedarbejder at teste positiv til Ebola tog en flyvning mandag fra Cleveland til Dallas-området dagen før hun rapporterede symptomer på sygdommen, sagde føderale sundhed embedsmænd onsdag. Lederen af den føderale Centers for Disease Control og forebyggelse, Dr. Thomas R. Frieden, sagde, at arbejderen ikke har været på en kommerciel flyvning, men at risikoen til 132 passagerer på flyet var "extrememly lave." Timothy Williams i New York Times.

Tidslinje: Hvad er der sket, og Hvornår. Alison Bruzek i NPR.

Sygeplejersker i sikkerhed gear fik Ebola. Men fly rejser er sandsynligvis sikrere end du tror. "Hvordan kommer sygeplejersker iført beskyttelsesudstyr kan fange Ebola fra en patient, men sundhed embedsmænd med at sige du næsten helt sikkert ikke vil få det fra nogen sidder ved siden af dig på et fly? Først, odds for en Ebola-smittede seatmate i USA forblive lille, selv efter nyheden om at en sygeplejerske kommer med sygdommen fløj kommercielle på tværs af Midtvesten i denne uge. Så er der den ekstra screening, der er begyndt på flypassagerer, der ankommer fra Vestafrika. Men selv hvis du skulle tegne det uheldige sted ved siden af en rejsende med et endnu ukendt infektion, sygdom eksperter vil overveje dig lidt eller ingen risiko." Connie Cass i den Associated Press.

Baggrund læsning: fly ikke sprede sygdommen, næsten lige så meget som du tror. Alex Davies i kablet.

Hvorfor var ikke ny patient karantæne? Svaret ligger i lagdelt sundhedssystem. "Kun Texas myndigheder havde magt til at placere sundhedspleje arbejderen, Amber Joy Vinson, under karantæne efter hun hjalp med at behandle Ebola patienten Thomas Eric Duncan, et liberiansk mand, der døde i sidste uge, før hun forlod staten. Medlemsstaterne har generelt bred magt rækkefølge karantæner og andre ekstreme foranstaltninger til at beskytte sundhed og sikkerhed for den brede offentlighed...Den føderale regering quarantining beføjelser er mere begrænsede. CDC, en del af den føderale Department of Health and Human Services, har ingen magt til at fortælle stater eller de mere end 3.500 lokale offentlige sundhed agenturer, hvad de skal gøre, juridiske eksperter sagde. Inden for staterne er CDCS primære rolle som rådgiver, sundhed lov eksperter sagde." Joe Palazzolo i Wall Street Journal.

Hvad det vil sige for at rengøre flyvemaskine hytter under en Ebola skræmme. "Centers for Disease Control har udstedt retningslinjer for hvordan kabine rengøringsmidler skal beskyttes, men ingen føderale agentur udtrykkeligt regulerer proceduren, og normer varierer meget på tværs af flyselskaber...New York Udvalget for Occupational Safety and Health, en koalition af arbejdskraft og Fællesskabets grupper, siger betingelserne for kabine rengøringsmidler kan være farligt, navnlig i betragtning af bestrålingen af arbejdstagere til barske rensekemikalier. Ifølge en nylig rapport fra gruppen, udstedt Occupational Safety and Health Administration 14 citater i marts til en rengøring entreprenør på JFK'S Terminal 8, herunder fravær af en plan til håndtering af blodbårne patogener, og undladelse af at give punktering-bevis containere til bortskaffelse af nåle. Rapporten navngive ikke kontrahenten." Lydia DePillis i Washington Post.

Alt dette så flere lufthavne forberede at begynde screening indgående rejsende. "Rejsende, der ankommer... fra tre vestafrikanske nationer hårdt ramt af Ebola virus vil blive mødt af told og Border Protection agenter, der vil piskeris dem væk til særlige screening værelser. Der, vil de blive evalueret for tegn på sygdom, udspurgt om deres rejse og spurgte, om de har haft kontakt med nogen med Ebola eller nogen udsat for virus. De vil have deres temperatur taget. Og hvis de viser ingen symptomer, de vil blive sendt på vej – men ikke før de forlader deres kontaktoplysninger for eventuel opfølgning. Hvis de har feber, vil de blive henvist til yderligere screening, de mest mistænkelige tilfælde sendt med ambulance til et nærliggende hospital for yderligere evaluering. En positiv Ebola test vil udløse et system af advarsler, der vil gå til statslige, føderale og lokale embedsmænd." Lori Aratani i Washington Post.

Termometre bliver brugt vil kun fungere så godt. "Jo, mange sygdomme — mange milde og nogle alvorlige — kan forårsage feber, og kontrollere for feber i lufthavne ikke starte med Ebola. I 2003 brugt nogle asiatiske lufthavne termometre som en del af deres screening af passagerer, for symptomerne på svær Akut respiratorisk syndrom eller SARS. Og i 2009, med rykkerskrivelser fra Verdenssundhedsorganisationen, lufthavne kontrolleret temperatur af nogle rejsende, symptomer af H1N1 influenza på udkig...Der er fordele og ulemper for forskellige typer af temperatur-tager enheder, fra den ret almindelig øre pistol termometer til full-body scanner...Hvis målet er at afhente symptomer i nogle mennesker, før de selv indser de er syge, er no-touch termometre det bedste bud." Alison Bruzek i NPR.

Kan vi stoppe Ebola uden squelching rejse? "Obama har sagt han ikke vil indføre sådanne rejseforbud indtil World Health Organization anbefaler det, men det er ikke at hjælpe montering panik af folkevalgte og borgerne som epidemiologer gøre gentagne advarsler, Ebola-epidemien er picking up hastighed. Meddelelsen 'bevare roen' kan ikke være nok stop frygt blandt amerikanere...Frygt er en stærkt motiverende, men det er ikke en logisk. Karantæner og flyveforbud er ekstreme foranstaltninger, der giver mening, når risikoen er moderat eller høj. Screeninger er temmelig forstyrrende, som det er, men de er mere passende til moderat-risiko situationer, som i øjeblikket beskriver de Forenede Stater i dets forhold til Ebola." Fawn Johnson i nationale Journal.

Explainer: 5 ting sygeplejersker siger Texas hospital fik forkert. Catherine E. Shoichet i CNN.

Ebola er andre smitsomme trussel: hysteri. "Hidtil, skadestuer er ikke blevet overvældet med folk bange for, at de har fanget virussen Ebola, og ingen gemmer sig i kælderen og hamstring mad. Men der er næppe tvivl om, at begivenhederne i den forløbne uge har forladt offentligheden i stigende grad bekymret...Eksperter, der studerer offentlige psykologi siger de næste par uger vil være afgørende for indeholdende montering angst...Ebola infektionsrisikoen stadig forsvindende lille i dette land. Virussen er ikke luftbårne, ikke er i stand til at rejse på den måde, at sige, mæslinger eller SARS-virussen kan. Tæt kontakt med en patient er nødvendig til transmissionen. " Benedict Carey i New York Times.

Newport Travel, Newport International Group Consultancy, Business Development,Newport Tour Operations

Comment Stream