Naomi's leerdoelen

                                         "What we learn with pleasure we never forget."

Hoi! Ik ben Naomi Kappe. Ik ben 16 jaar oud en woon in Voorhout. Ik woon met mijn ouders en broertje en zusje. Zij zijn 13 en 10 jaar oud. Mijn vorige school was in Noordwijk. Ik deed vmbo-t en de sector Economie. Op de foto's hieronder zie je mijn familie, beste vriendinnetje en mijn lieve vriend. Deze mensen zijn erg speciaal voor mij. Ik houd van lekker eten, lezen, creatief bezig zijn en lekker relaxen. Ik wil later in de branche Print of RTV terecht komen!

Doormiddel van leerdoelen op te stellen, weet ik wat ik wil gaan leren komende weken/jaren.

1.    C2: Niveau 3

Gebruikt media om persoonlijke en professionele informatie te delen. Gebruikt diverse toepassingen om unieke eigen content te creëren. Edit foto’s en video’s alvorens deze te uploaden. Optimaliseert het effect van verzonden boodschappen door gebruik te maken van de mogelijkheden die toepassingen bieden (zoals bijvoorbeeld hashtags op Twitter).

Ik wil leren diverse toepassingen te gebruiken om mijn eigen content te creëren. Ik wil media kunnen gebruiken voor persoonlijke en professionele zaken. Ik wil de komende jaren leren mijn eigen content te creëren, doormiddel van kennis.

2.    S1: Niveau 3

Beseft hoe het eigen mediagebruik invloed heeft op de eigen levensstijl. Kan analyseren hoe de eigen mediaconsumptie van invloed is op de eigen kijk op de wereld (‘je bent wat je surft/kijkt/ speelt/downloadt’).

Ik wil leren hoeveel media ik gebruik per dag. Ik wil kunnen analyseren hoe mijn media van invloed is op de wereld. Via een app kan ik mijn mediagebruik bijhouden. Dit wil ik kunnen in 1 week.

3.   C1: Niveau 2

Informatie vinden en verwerken: Kan de betrouwbaarheid van informatie beoordelen. Kan de aard van informatiebronnen inschatten: weet bijvoorbeeld informatieve bronnen van entertainmentbronnen te onderscheiden.

Ik wil leren hoe ik betrouwbare bronnen kan herkennen en hoe ik deze kan verwerken in opdrachten of het werk wat ik wil gaan doen. Het komende jaar wil ik dat kunnen en ga ik mij hier op richten.

Naomi Kappe

MM1A

Mediawijsheid

Feedback: Cerise Wijker

Comment Stream