Voetbalshirts De 2015 Copa

Voetbalshirts De 2015 Copa America groep b tussle voor de finaleronde, Argentinië 1:0 overwinning tegen Jamaica, Gonzalo higuain scoorde het enige doel om te helpen Argentinië groepsleiders krijgen. Uruguay 1:1 tekenen met Paraguay ronde hand in hand.

Argentinië 2 keer vóór de wedstrijd tegen Jamaica om te winnen. Onder leiding van Lionel Messi speelde zijn 100e verschijning van de nationale ploeg. Higuain en Martin Demichelis rotatie beginnen line-up. Zoals Uruguay en Paraguay trok, is Jamaica geweest voordat het spel. Di Maria sterke uitbarsting binnen het gebied geblokkeerd volley was geblokkeerd higuain 12 werven hoog boven de bar. Argentinië nam de leiding na 11 minuten, di Maria pass, higuain tegen de straf na Morgan een laag schot in de linkerhoek van het net draaide. Higuain doorbraak ekotto viel in het strafschopgebied en de scheidsrechter weigerde te plaatsen een boete.

Rojo linkerrand van het strafschopgebied bloem voet crossing, Zabaleta schot was pareerde door Lawrence block in de rechterkolom. Argentinië 22 minuten bijna uitgebreide score, di Maria door ballen, higuain één volley 12 werven Jet bal opknoping langs de pop-up kwam betreurenswaardig dat de dwarsbalk hit. Rechterkant te Macy is geschoten breed van de verre post. Higuain schot aan de rechterzijde van het gebied werd geblokkeerd na hit de kant-netten. De 39 minuten, Romero gooide de bal, di Maria high-speed uitvoeren in het gebied vanaf de achterkant één schot over doelman pareerde de bal vóór maar de laatste in een lege net. Na 3 minuten, Rojo van kruis afgebogen, di Maria schot was opgeslagen binnen de rand van het gebied.

voetbalshirts goedkoop Argentinië bleef domineren in de tweede helft. Higuain pass, di Maria schot betreurt lichtbundel teruggestuurd buiten de rechterrand van het gebied. Macy's 25-werf vrije trap schot werd rechtstreeks in beslag genomen. Ekotto op fouten, Macy's beperkt gebied boog randen opknoping schot opgeslagen na vinger fladderende door Miller blok. Dan Messi pass, Pastore rechterkant schot miste de hoek na wordt vervangen. Tevez vervangen higuain. Lameira vervangen di Maria. Rechterkant van het Zabaleta te steken en Tevez gestoken voordat schieten breed van de in de omgeving van post.