The Avanti Group Mining Mesh And Fencing & Security Fencing, Registrering av klassifisert

Hva er klassifisert plante?

Under del 2 av miner sikkerhet inspeksjon Act 1994 og del 6 av miner sikkerhet inspeksjon forskrifter 1995, rektor arbeidsgiver og andre arbeidsgiver på mine må område gi et trygt arbeidsmiljø i forhold til å plante. Det finnes mange typer anlegget på en gruven nettstedet, men det er en bestemt gruppe, gjelder en høyere operative fare, referert til som "klassifisert plante", som har spesifikke krav. Regulering 6.1 definerer klassifisert plante som alle kjeler, kran, heise, Heis eller trykk fartøy. Definisjonene for hver av disse finnes også i regulering 6.1. Alle andre maskiner anses for å være plikt-of-care type anlegg.

Regler 6.34(1) og (5) krever at visse typer og størrelser av klassifisert (som har en høy fare potensielle) være registrert hos staten Mining ingeniør før de kan brukes på et mitt område.

Hvem kan søke for å registrere klassifisert plante?

Regulering 6.34(2) krever at en søknad for klassifisert anlegget registrering gjøres av rektor arbeidsgiver eller leder i en gruve eller noen person rettmessig å gjøre programmet på deres vegne.

Hvis søkeren å registrere klassifisert anlegget er en oppnevnt eller godkjent person, en kopi av deres avtale eller bokstav myndighet må være inkludert i søknad om registrering…

Click to Read More

Comment Stream