Prodenta

Az iskola amit messze el kell kerülni!

Pro Dent A Szeged

Na ez az a hely amit senkinek sem ajánlok!

Az intézmény 280.000 Ft -os tandíjt szed be adomány néven és a számlát is így fogod megkapni hogy te egy Zsombói címre adományoztál pénzt.

Az oktatás színvonal alatti, és hiába fizeted be ezt a tandíjat és veszed meg a könyveket 30.000 Ft -ért még további költségek is vannak pl: artikulátor 17.000 Ft szerszámok 23.000 Ft.

És az "oktatók" ezeket nem csak hogy tanárnak nem nevezném de embernek sem. Álladó üvöltözés és káromkodás övezi a napokat.

Az iskola vezetősége, itt fontosnak tartom elmondani hogy nincs igazgató, csak megbízott igazgató helyettes (ez azt jelenti hogy semmilyen végzettsége nincs, és jelen esetben egy varrónő igazgatja ezt az intézményt, félre értés ne legyen nem az a gond hogy varró nő, mert sok szép ruhát készítenek, de iskolát nem tud vezetni jelen esetben a fent említett személy).

Ennyi erővel én meg a vadaspark igazgatója leszek, az persze nem számít majd hogy az állatok meghalnak, mert majd megmagyarázom hogy ők nem tartották be az előírásokat és ez is az ő hibájuk...

És ha még ezt valahogy figyelmen kívül tudod hagyni, akkor jön a képbe Tilla. Ez az "ember" anyagismeretet "tanít" meg szakrajzot. A hozzá értésén látszik hogy amikor egy dolgozatra a rajzot kinyomtattam a könyvemből, ő bele kötött h ez nem így néz ki, nem jók a vonalak, szerintem értitek hogy ha kinyomtattok valamit az ugyan olyan... De még azt is érdemes elmondani hogy többet káromkodik ment egy (nem is tudom mihez kéne hasonlítani, valami rossz kocsis?) rossz kocsis, a diákokat ezzel motiválja. A féléves dolgozatot is rosszul írta meg olyan rajzot kért amilyen nincs a szakrajz könyvben és amikor szóltak neki hogy elírás történt még neki állt feljebb...

Záró szóként: Én kipróbáltam ezt az iskolát ezek személyes tapasztalatok voltak. Ez egy remek szakma a fogtechnikus és ilyen állatoknak mint itt szegeden nem lenne szabad iskolást játszaniuk... Ha érdekel ez a remek szakma én a Hódmezővásárhelyi iskolát ajánlom! Az tényleg egy rendes és felkészült iskola, melléessen itt nincs tandíj, ingyenes a tankönyveket meg az iskola honlapjáról le tudjátok tölteni!

Ha maradt benned meg nem válaszolt kérdés azt megírhatod komentben vagy írj a info@dentalmechanic.hu -címre és válaszolok a kérdésekre.

#prodenta #iskola #szeged #fogtechnika

Comment Stream