JEFF THE KILLER

Jeff The Killer és un assassí que es va fer famós en el món d'Internet gràcies a una imatge que va penjar al seu perfil de Facebook i que va acollonir a tres quartes parts de la xarxa.

Jeff era una persona molt amistosa, però no aconseguia lligar. Un dia, es va blanquejar la cara amb gasolina i pols pica pica. Va aconseguir tenir la pell blanca, però els pols pica pica li van fer una reacció que li  van cremar les parpelles. Per fer-se més guapo, va decidir tallar-se els llavis dibuixant un somriure que anava d'orella a orella. Quan va intentar lligar, la gent s'espantava i va decidir matar.

Una nit, a causa de les drogues i l'alcohol, va començar a matar a la gent del barri, cosa que va fer que la policia i les bandes del carrer el volguessin capturar.

Jeffrey Lionel Dahmer (1960-1994), sobrenomenat El Carnisser de Milwaukee, va ser un assassí en sèrie responsable de la mort de 17 homes i nois entre 1978 i 1991.

És conegut no només per la quantitat de persones que va assassinar, sinó també per practicar la necrofília i el canibalisme.

La relació que hi ha entre Jeff the Killer i ell, és que el personatge està basat, en una certa manera, en aquest assassí en series.

Comment Stream