The Corliss Group Review: Madrid, Spain

BARCELONA voi olla glamouria kuin Espanjan kaupungeissa mennä, mutta on muutakin kuin mitä silmä Madrid, Huomaa TAHTOA METCALFE

Odotettavissa on joukossa, joka pääkaupunki on kaikkein virkistävä, kaikkein jännittävin osa maan suurin, brashest nähtävyydet- mutta se on ei aina asia.

Lontoo, Pariisi, Berliini ja Amsterdamin tämän voitaisiin katsoa kuulostaa uskottavalta, mutta Espanjassa katseet on Katalonian pääkaupungin Madridin, keskellä autiomaata, joten unohdetaan usein.

Se on sääli, koska vuoret ja polveileva kaduilla tekee hyvä paikka jäähdytetty tauko.

Tunnetaan parhaiten sen jalkapalloseurat, Madrid on niin paljon kaupunki ruokaa ja juomaa sellaisenaan sport.

Visuaalisesti se on upea kaupunki, Gran Via-kaupungit pääväylä – on vuorattu monikerroksinen arkkitehtuuri, joka osoittaa toisenlaista Eurooppaa.

Jos se on Euroopan eteläisten ovat täynnä huijareiden ja turistiansoista on jotain Madrid, kerrattu keskellä Espanjan niemimaa, joka on edelleen hässäkkä ilmaiseksi.

Jopa vilkkaimmista neliöitä, ja pakattu ostoskatuja voit vaeltaa huoletta.

Mitä nähtävyyksiä urheilu vies kulttuuri keskeiseen.

Pohjoiseen kaupungin istuu upea Bernabeu-koti Real Madridin menestynein jalkapallomaajoukkue Euroopan historiaa – vaikka kilpailijoiden ja Espanjan liiga Mestarien Athletico Madridin Pelaa ympäri kaupunkia Vicente Calderon jokseenkin lisää kirjava historia.

Mutta oikeasti, se on kulttuuria, pitäisi tehdä sinut. Kolme parhaiten kunnioittaa galleriat Espanjassa sylkeminen päässä toisistaan ovat lähes varmasti wowed joka käänteessä.

Museo Del Prado pitää mestariteoksia Rubens, Goyan ja Rembrandt Thyssen-Bornemiszan museo on Van Gogh, Salvador Dali ja Picasso ja Reina Sofian isännöi lohdutonta kunnianosoitus raakuus Espanjan sisällissodan – Picasson Guernica.

Yksi asia, että on väistämätöntä Madridissa on historia-katedraalit maalannut Espanjan mestari Goya hotelleja, jotka on sijoitettu tykkää Picasso, Dali ja Ernest Hemingway.

Meillä jäi hotelli reunalla ns museoalue, joka itse ollut kulttuurinen rooli Ernest Hemingway asuntona aikana yksi hänen stints kaupungin.

Innside Suecia on tallessa alas rauhallisella kadulla Banco de Espana ja Cafe del taiteen kertaluonteinen koulutuskeskus joka laskee Picasso keskuudessa sen alumni joka on nyt Ravintola/Baari loistava näköala vilkkaan kaupungin vaihto on Gran Via.

Noin 2 minuutin kävelymatkan päässä Gran Via, sijaitsee erinomaisella paikalla, paitsi tutustua museoissa ja gallerioissa myös baareja vilkkaalla Chuecha alueella.

Se on baareissa ja ravintoloissa että saat tuntumaa kaupungin ja onneksi kun tarjoilijat brusque maineensa ennen heitä ei ole aina totta-varsinkin jos pakene röyhkeä metallinen turistikohteita ja ympäröivät väkijoukkojen Madrileños nauttia post työtä viiniä tai neljä.

On myös hieman revival menee noin elintarvikkeiden markkinoilla, kuten rönsyilevän Mercado San Miguel missä voit sapuska alas rengas-kuin churros tai kokeilla hieman eksoottisempia (näkki, kuka tahansa?) nykyaikaisempi ja vähemmän kiireinen Mercado San Anton.

Markkinat ovat loistava paikka ihmiset tiputtelua mutta myös erinomainen paikka maistella espanjalaisia herkkuja vain muutaman euron.

Kun olet ottanut kaupungin nähtävyyksiin on aina Parque del Retiro takana Prado.

Puisto tarjoaa pakopaikan ja yksi vähän patsaat omistettu devil 666 m merenpinnan yläpuolella- mutta älä anna että sinut pois.

Pölyinen polut johtavat veneily Lake ja jos aurinko paistaa, se lähes varmasti tulee, on mahdotonta vastustaa palkkaaminen soutuvene.

Toisin kuin muut Kaupunkilomat olen havainnut siellä oli jotain rentouttavaa noin Madrid-istuu kaupungin aukioista, kun eläkeläiset toimettomana otti kahvia ja tehneet small talk tai watching tulokset suttuinen koirat huonekin otetaan kantaa, kaupungin tehdään ihmiset tarkkailijoita.

Vaikka Madrid ei ole ujoa, fanit Barcelona saatat huomata kaupunki ei ole turisti suuntautunut, mutta tämä ei ole huono asia, koska jopa muutaman päivän jälkeen sinun tuntuu hyväksyttiin Madridin.

Sää viisas ei ole huono aika käydä Madrid; Jos menet kesällä voi odottaa lämpötiloissa nousta ja vaikka talvi saada vähän kylmä olet Taatusti on hämmästyttävä aikaa.

Comment Stream