Edmodo

Edmodo е одлична веб платформа за ученици и наставници. Инерактивен начин на учење, следење на напрадекот на учениците, споделување на наставни материјали, видео, фотографии, презентации, квизови се само дел од можностите.

Едноставно регистријате се на edmodo.com и погледнете дел од видое упатставата за тоа како би го примениле едмодо во вашата училница.

Comment Stream