Elliott and Associates corporate

Tips for den verdensberømte small business feil rate

Her er seks tips for å unngå å bli en legevakt:


1. Fortell hvor store du ønsker å være i 24 måneder og bruk denne inntekt mål å utvikle spillet ditt plan. Hvorfor 24 måneder? Fordi hvis du skal overleve i to år mens andre dø, du trenger for å holde øynene på av kode og den kortsiktige resultater av innsatsen din. Det gir ingen mening å kast bort tiden din på en fem-års plan, for eksempel, siden sistnevnte år kan ikke noe hvis din med kortsiktig innsats mislykkes.


2. Velg hvem du har tenkt å tjene. Hvor vil du generere dine inntekter? Velg kunder som har potensialet til å levere vekst du vil og være bestemt i utvalget. Se for diskrete grupper mennesker som du mener vil verdien du oppgir. JEG alltid lede folk til å gå etter 'rask og enkel' kunder siden overlevelse avhenger av hvor rask du rampe opp salg. Du har ikke råd til en seks måneders selger syklus i en 24-måneders game plan.


3. Finn ut hvordan du har tenkt å konkurrere og vinne ved å svare på den killer spørsmål: "Hvorfor skal jeg kjøpe fra deg og ikke din konkurrent?" Dette er hvor de fleste bedrifter kvele. Du må være tydelig på hvordan du er annerledes enn konkurrentene. Hvis du ikke kan svare på spørsmålet, vil du bli dømt som i hovedsak den samme som alle andre og vil være usynlige for kundene du sikter. Den eneste merknaden er kravet som vil skille bedriften fra storfe: "Vi er de eneste som ... "


4. Fokus på de kritiske noen få, ikke mulig mange. Du har ikke ubegrenset båndbredde og ressurser til å gjøre alt dette. Velge tre ting som du tror vil hjelpe deg med å gjennomføre ditt game plan framover og gjøre dem raskt. Mange gründere mislykkes fordi de er er helt fengslet av muligheter og prøve å oppnå for mye. Holde listen over gjøremål kort og få ting gjort.


5. Kutt den dritt. Spillet er like mye om å stoppe ting som det er om starter ting. Du har ikke råd til å fortsette aktiviteter som ikke er direkte relatert til utførende spillet plan. Ta et lager av alle oppgaver du har på farten. Opprette en cut liste over alle tingene du er nå gjør som skal stoppes, og en hold liste over ting du bør fortsette å gjøre som strong game plan bidragsytere.

6. Plan på Kjør. Deres løs på spillet plan - det er ikke hogd i stein. Være åpen for å justere det basert på hva du oppdag og lær gjennom av kode. Ingen plan noensinne slår ut måten du ment; det er for mange uforutsette variabler i spill. Planlegge, utføre, lær, justere, utføre, lær, justere er planlegging modell som fungerer i en flyktig verden.

Comment Stream