kinder voetbalshirts bayern münchen Ongeslagen

kinder voetbalshirts bayern münchen Ongeslagen League in 19-velgen Yanbian Changbai berg een stap voorwaarts naar de rush super doel, de Club een top 29 in een telefoon interview met Xinhua is, "zei dat als teams super succesvol maken, zullen super klaar specificaties. ”

Voor snelde, onderhouden Yanbian team in dit seizoen altijd een laag profiel in het proces. Het begin van het seizoen, de Club zal willen beschermen tien acht, terwijl in de 11e ronde na de succesvolle beklimming naar de top, het team van Korea nationale Coach Park Tae-ha zei "Tan te vroeg Chongchao. ”

"Dit seizoen, we hebben niet verhogen rode ultra duidelijke doelstellingen. "De senior zei", maar nu de teamrecord, de Braziliaanse neigt te zijn goed, dat ook veel verbeterd samenhang tussen spelers, als er een kans rush Super, wij zeker onze uiterste best zal doen. ”

kinder voetbalshirts barcelona Als een van de belangrijke talent bakermat van voetbal, Yanbian voetbal lange geteisterd door economische ellende in de professionalisering verwerken de afgelopen jaren. Vorig seizoen, ze kampen vanwege slechte resultaten in tragische downgrade, echter, na dit seizoen te vullen in de rug, gehergroepeerd het Yanbian team heeft verbazingwekkend vechten brak uit: start van 19 ronden tot nu toe ongeslagen, zitten negen rondes van het kampioenschap in een rij bovenaan.

Op dit moment wint het team Yanbian tot en met 11 8-0 record toppen, vóór de tweede-plaats team in Qingdao, 8 minuten, leidt een spel, derde in de voorlopige som van Hebei Chinese gelukkig 9 punten, en super goede vooruitzichten aan.

"Voor de Yanbian team, voetbal is een sport, is ook een oorzaak, het hoopt de mensen in heel de staat en zelfs de verwachtingen van de fans in de provincie. "De senior zei," als super succes Club Academy bouwen en financiering eisen van Super specificaties opgesteld. ”