Filme ce vor aparea in acest an

Productiile cinematografice se numara printre modalitatea de distractie cea mai cautata, atat in Romania, cat si in alte parti ale lumii. Iata care sunt filmele care vor aparea in acest an, spre deliciul cinefililor. Va exista cel putin una care sa multumeasca si cea mai pretentioasa persoana.

Arnold Schwarzenegger, din nou in Terminator

Ted 2 va avea premiera in Statele Unite ale Americii pe 26 iunie 2015, fiind unu dintre filmele ce vor aparea in acest an. Comedia, in regia lui Seth MacFarlane este partea a doua a peliculei Ted, din 2012.

Aceasta pelicula face si ea parte din filmele ce vor aparea in acest an, alaturi de Terminator: Genisys, produs de studiourile Paramount. Terminator va rula in cinematografe din 1 iulie, avandu-l in rol principal pe Arnold Schwarzenegger, care este in varsta de 67 de ani.

Misiune imposibila, care a ajuns la filmul cu numarul cinci, este, de asemenea, programat sa apara pe ecranele cinematografelor americane din 25 decembrie 2015. Jurassic World face parte si el din filmele care vor aparea in acest an, mai exact pe 12 iunie 2015. Chris Pratt are rolul principal in acest film, care apare la 22 de ani de la primul Jurassic Park.

Filme ce vor aparea in acest an: Minions

Minions este o alta pelicula a lui 2015, care se va lansa in SUA pe 10 iulie, facand parte din galeria selecta de filme ce vor aparea in acest an. Minionii nu sunt altcineva decat ajutoarele lui Gru, personajul principal al filmului. Tot printre filmele ce vor aparea in acest an se numara si The Hunger Games: Mockingjay. Acesta va avea premiera pe 20 noiembrie 2015, in timp ce Furious 7 va rula in salile de cinema de peste Ocean incepand cu luna aprilie. Imediat dupa America, urmeaza premierele in Europa, dar si in alte parti ale lumii, unde peliculele sunt asteptate cu mult interes.

Nu in ultimul rand, o alta realizare cinematografica a acestui an este Star Wars: The Force Awakens, pe care multa lume il asteapta cum altfel, decat cu sufletul la gura. Asadar, 2015 se anunta un an fructuos in ceea ce priveste cinematografia, iar cinefilii vor avea de unde sa aleaga un film bun.