10 forslag til gennemførte temafester

Temafester

Både privatfester og fester i foreninger eller på gymnasiet bliver sjovere, hvis I vælger at holde temafest. Her kan du finde inspiration til sjove temaer med musik, snacks og god stemning.

Elsker I udklædning, så er en temafest virkelig oplagt, så det ikke kun er til fastelavn, at der er mulighed for at klæde sig ud og feste som en helt anden karakter end den person, du er til hverdag.

Uandet hvilken temafest du måtte foretrække, bliver der brug for sjove kostumer - og du finder alt i udklædning hos http://dramashop.dk som er en e-mærket webshop med et enormt udvalg, skarpe priser og hurtig levering!

Idéer til din temafest

Ind imellem kan det være svært at komme på idéer til den fede temafest. Her finder du masser af inspiration til temafesten på kollegiet, i baren eller til fredagsøllen på arbejdet:

Mexicansk fest: Knap Coronaerne op, mix en masse tequila sunrise-drinks og på med den store hat. Til Mexico-temafesten hører også gerne tequila-shots, dine kaktusplanter og sand på gulvet, hvis I orker at feje det op næste dag. I kan eventuelt være fremadsynede og bygge en mur ind til USA (ergo den del af stedet, hvor gæsterne er forment adgang).

Fodboldfesten: Er der en vigtig fodboldkamp den dag, du planlægger temafest? Fodboldkampe kan splitte et hvert godt selskab i dem, der er ligeglade, og dem der lige så stille forsvinder hen til nærmeste skærm for at tjekke stillingen. Men hvad med at være proaktiv og holde en fodboldfest. Vis kampen (eller finalen fra EM-1992) på storskærm og server dåseøl/fadøl og pizza eller hotdogs. Skru op for festen med udklædning som fodboldspillere, fans eller cheerleaders. Måske skal I også have én, der kommer som maskot?

Hawaii/tropisk fest: Pina Coladas med masser af paraplyer i. Blomsterpynt, blomsterprints på kjoler og skjorter samt musik med Beach Boys og diverse sommerhits. Især i vinterhalvåret har vi brug for sol, sommer, sandaler og strandfeeling.

Julefesten: I sommermånederne kan man pludselig gå og savne julen og ”Last Christmas”, men så kommer temafesten naturligvis til undsætning. Hold en julefest eller en temafest med afterski og hyg jer med gaver, Jägermeister og gløgg, gran, nissehuer og naturligvis masser af julemusik.

Cowboys og indianere: Her kan I drikke whisky, danse squaredance til country musik og klæde jer i læderveste, cowboyhatte eller kjoler med frynser og pandebånd med fjer. Skal I spise sammen som opvarmning til festen, så er en god gang spareribs eller chili con carne oplagt.

80’er fest: Hold yoyo-konkurrencer og dans iført sejlersko, gamacher og skulderpuder til Wham!, Laban, Duran Duran og Madonna. Drinks skal meget gerne indeholde Campari eller kirsebærvin, der var meget hot dengang.

Børnefest: På med smækbukserne og strutskørterne. Find suttehalskæden frem og dans til børnenes MGP-hits eller en perlerække af Justin Bieber, Hannah Montana og Creamy.

Farvefest: Alle skal være i eksempelvis rød beklædning fra top til tå, og så serverer du røde drinks med rød sodavand og røde snacks. Som vært kan du jo passende farve håret rødt og gå all in.

Musik til temafesten

Det er oplagt at kombinere din temafest med musik, der passer til temaet. Foldboldfesten kan kombineres med diverse VM-hits og selvfølgelig klassikeren ”Re-Sepp-ten” (vi er røde, vi er hvide). Temafester, der hylder et årti, kan spille hits fra de år. Til gangsterfesten kan I danse til masser af jazz fra 1920’erne eller til soundtracks fra The Godfather og The Untouchables.

Billig temafest

Temafester med oppyntning, udklædning og særlige drikkevarer kan hurtigt blive smådyrt at forberede. Skal temafesten være billig, så kan du overveje at holde ”bad taste”/grim fest. Så skal dine gæster ikke ud og bruge mange penge på dyre kostumer. De kan i stedet sammensætte, hvad de har i klædeskabet af tøj, der bestemt ikke klæder hinanden. Gerne i polyester og sære farver. Maden kan være tarteletter, kartoffelmos med røde pølser og regnbueis til dessert. I kan eventuelt starte med desserten for at gøre middagen endnu mere løjerlig. Velkomstdrinken kan du servere i en ny gulvspand.

Comment Stream

5 months ago
0

Super god artikel. Jeg fik god ide til en kostumefest😄

5 months ago
0

Ja, min kære veninde har fået en god ide til en påskefrokost😄

5 months ago
0

Har været til 80er fest. Det er totalt griner