Incarcator laptop Acer ros de caine

Cand am venit de la serviciu si am incercat sad au drumul la laptopul de acasa, astfel incat sa ma relaxez vazand un film, nu mare mi-a fost mirarea cand am constatat ca nu pot s ail aprind. Cand colo, incarcatorul de laptop Acer era de vina.

Am un caine, Fiko, care este pe atat de jucaus si de simpatic, pea tat de nazdravan. Pana acum mi-a ros nenumarate cabluri prin casa, mi-a rasturnat toate ghivecele de flori si mi-a ros si lambriul de pe hol. Iar acum, a trecut si la incarcatorul de laptop Acer.

Dragul de Fiko a ros, probabil, toata ziua la incarcator, astfel incat se vedeau toate firicelele din el. Bine ca nu era bagat in prize incarcatorul de laptop Acer, caci putea sa pateasca si cainele ceva. Asa am de cautat doar incarcator nou, nu trebuie sa mai duc si patrupedul la veterinar.

Cat costa incarcatorul de laptop Acer

Ei bine, nu e o problema ca l-a ros, caci din cate stiu se gasesc alimentatoare pentru marca Acer, de la cele universal, pana la cele pentru fiecare model in parte, deci o sa cumpar unul rapid. Si nici nu costa mult, undeva intre 100 si 200 de lei. Ideea este ca vreau sa imi dezobisnuiesc cainele de la a mai roade incarcatorul de laptop Acer si nu prea stiu cum.

Cum sa nu mai roada animalele de companie incarcatoarele

Ideea este ca nu stiu metode. Am auzit ca as putea sa dau cu ardei iute pe fire, incat sa il piste pe limba. Dar imi este tare frica sa nu pateasca Fiko ceva, sa nu se imbolnaveasca, asa ca nu stiu. Trebuie sa intreb un medic veterinar, inainte sa apelez la metoda asta. Sau sa tin laptopul si incarcatorul puse intr-un dulap.

Dar este obositor si pentru mine si as putea uita sa fac asta intr-o seara, iar Fiko sa se puna din nou pe ros. Ceea ce nu imi convine deloc. Deci orice metoda ati aplicat si a functionat, imi va fi necesara. Iar cainele este obisnuit sa umble liber prin casa, ar incepe sa latre foarte urat daca ii tai dintr-o data accesul in sufragerie sau in dormitor, iar vecinii ar fi extrem de deranjati de lucrul acesta. Si eu as fi, nu doar vecinii, pana la urma.