The Woo Group Rbc Wealth Management Hong Kong Usa -Styrke Etter Videregående Utdanning Gjennom Stipender

RBC kunngjør 2014 Aboriginal Student Awards program mottakere

TORONTO, 27 august 2014 - fra prosjektering til Business Administration til sykepleie, i løpet av de siste 22 årene RBC har økonomisk hjulpet 138 First Nations, inuitter og Metis studenter over hele Canada delta etter videregående opplæring. I å fortsette sin støtte, kunngjorde RBC dag mottakerne av 2014 RBC Aboriginal Student Awards Program. I år vil 10 Aboriginal studenter får stipend til å dekke kostnadene ved post-videregående utdanning i løpet av studieåret, inkludert undervisning, lærebøker, levekostnader og skolemateriell.

Årets vinnere inkluderer en student som håper å bli en Biomedical Engineer å bidra til å bringe positiv endring til det globale helsevesenet og en annen som drømmer om å bygge en aboriginsk barnehage etter å ha fullført sin grad i Business Administration.

"Mens mange Aboriginal studenter er ivrige etter å forfølge etter videregående opplæring, noen kan ikke være i stand til, på grunn av økonomiske begrensninger," sa Chinyere Eni, nasjonal direktør, Aboriginal Markets, RBC. "Vi har stor tro på å investere i utdanning fremmer sterke og sunne Aboriginal lokalsamfunn. Våre priser program hjelper studentene vinne økonomiske barrierer slik at de kan fokusere på sin utdanning, uansett hva de velger å studere. "

Siden 1992 har RBC støttet urfolk studenter gjennom Aboriginal Student Awards Program. RBC vil tildele hver mottaker opp til $ 4000 i året, for maksimalt fire år, for etter videregående opplæring. RBC fortsetter også å investere i Aboriginal studenter valgt ved å vurdere de som er interessert i karrierer i finansielle tjenester for en mulighet til å jobbe sammen med RBC.

2014 vinnere av RBC Aboriginal Student Awards Program (i alfabetisk rekkefølge):

  • Brittany David, Manitoba (Little Black River Nation), University of Winnipeg - Business Administration
  • Nicholas Gault, Nova Scotia (Mi'kmaq) , Dalhousie University - Engineering
  • Keisha Goodleaf, Québec (Mohawk) , Concordia University - Bachelor of Commerce, Regnskap
  • Louis Harris, Ontario (Seneca - Six Nations), University of British Columbia - Bachelor of Science, zoologi
  • Clarissa Hoostie, Saskatchewan (White Bear First Nation) , University of Calgary - Bachelor i sykepleie
  • Sam MacLeod, Ontario (Ojibwe) , University of Toronto - Master of Information
  • Tatiana Ruiz, British Columbia (Soda Creek Indian Band - Shuswap) , Thompson Rivers University - Business Administration
  • Andre Schaub, Alberta (Ontario Metis Family Records Centre) , University of Alberta - Engineering
  • Kelsey Spence, British Columbia (Metis), Capilano University - Business Administration
  • Robert Voudrach, Northwest Territories (Inuit av Western Arctic), Aurora College - Business Administration

Søknader for 2015 RBC Aboriginal Student Awards Program vil bli akseptert fra 1. desember 2014 til 28. februar kan 2015. Kriteriene og mer informasjon finnes på rbc.com/careers/aboriginal_student_awards. Til ære for den avdøde Corinne Mount Pleasant-Jetté, en fremstående medlem av First Nations samfunn som var instrumental i å lede lanseringen av RBC Aboriginal Student Awards Program, som i januar 2015, en av RBC tildelinger skal hete "The Corinne Mount Pleasant-Jetté Leadership Award ". Denne prisen vil bli gitt til en av de 10 vinnerne som demonstrerer lederegenskaper i deres samfunn, og fungerer som en endringsagent for Aboriginal lokalsamfunn.

Comment Stream