Leerdoelen - Abby

1. B2 niveau 2

Begrijpen hoe media gemaakt worden.

Herkent veelgebruikte standaardtechnieken. Begrijpt hoe mediaproducenten deze technieken inzetten om hun doelstellingen te realiseren. Gebruikt deze kennis om mediaboodschappen kritisch te evalueren.

Ik wil na dit schooljaar veelgebruikte handelingen op office herkennen en beheersen. Dit doe ik door mij het komende jaar te oriënteren op youtube in de technieken op office, zodat ik aan het eind aan mijzelf kan vragen " wat ken ik al? "

2. G1 niveau 3

Apparaten, software en toepassingen gebruiken.

Is een actief gebruiker van diverse nieuwe media. Speelt diverse games. Communiceert via diverse applicaties met vrienden en collega’s. Uploadt eigen audiovisueel materiaal. Is actief binnen diverse socia- le netwerken. Doet dit alles ook mobiel, via smartphone of tablet. Opereert makkelijk crossmediaal. Heeft een voor- trekkersrol binnen de eigen omgeving.

Ik wil aan het eind van dit jaar een actief gebruiker van wordpress worden. Dit doe ik door mij aan te melden en komende maanden te verdiepen in wordpress. Zodat ik aan het eind weet hoe wordpress werkt en er actief gebruik van kan maken.

3. G2 niveau 2

Oriënteren binnen media-omgevingen.

Kan zich oriënteren binnen mediaomgevingen waarin apparaten en/of toepassingen op lineaire wijze met elkaar verbonden zijn (zoals bij een game binnen een sociaal netwerk, de koppeling tussen fotocamera en pc, of softwarepakketen van dezelfde fabrikant).

Ik wil mij van af nu kunnen oriënteren binnen de mediaomgeving waarin laptops, ipads, iphones met elkaar verbonden zijn. Aan het eind van het jaar wil ik dan weten hoe je in de zin van met elkaar verbonden zijn weten hoe ik alles deel via dit platform en daarnaast ook met facebook en twitter. Dit doe ik door gewoon zelf op onderzoek uit tegaan en het mezelf te leren.

Ashley van der Bent heeft mij geholpen en beoordeeld.

Comment Stream