Tax Benefits at Hass and Associates Accounting

Vilken skatt-Prepping programvara är din bästa insats denna skatt säsong?

Skattemässiga fördelar på Hass och Associates redovisning

Vilken skatt-Prepping programvara är din bästa insats denna skatt säsong?

Om du inte kände, skatt säsong har officiellt börjat och Internal Revenue Service har öppnat sina dörrar vad kommer sannolikt uppgå till bearbetning av 235 till 240 miljoner totalt returnerar detta år. Även om du har lyckats fly ad blitz hittills, har ingen rädsla, eftersom skatt förberedelse företag, vare sig de tegel-och murbruk eller leverantörer av gör det själv skatt, kommer att slå konsumenterna hårt, eftersom detta belopp till deras smör kvartalet.

Men med så många val på bordet när det gäller förberedelserna dina skatter, många skattebetalare är helt enkelt vänster skrapa huvudet och undrar vilket som erbjuder de bästa fördelarna. Lyckligtvis bör två enkäter och ett djupare dyk i fördelar och nackdelar för varje verktyg hjälpa dig att göra ett välgrundat beslut som är rätt för dig.

USA: s favorit skatt programvarulösning

Jag önskar jag kunde säga att det fanns en meta-enkät vi kunde titta på som bröt ner USA: s tydliga val för skatt förberedelse programvara, men det inte finns. Istället är två omröstningar från början av 2012--en från Lifehacker, som samlat in nära 2.400 röster, och den andra från min pengar blogg som hade omkring 2 000 totala respondenter--det närmaste vi har till konsumenternas åsikter om alternativ skatt-prep.

Trots prestigelöshet av dessa två mätningar, fanns det en urskiljbar linje i sanden: Intuit (NASDAQ: SUSSIS) TurboTax var det klart bästa valet av respondenter, med 57% av Lifehacker respondenterna och 52% av mina pengar blogg väljarna att välja den skatt-prep programvaran. Som jämförelse Blucora's (NASDAQ: BCOR) TaxACT och H & R Block (NYSE: HRB) skatt-prep programvara, H & R Block hemma, samlat röster i intervallet 12% till 18%. Kanske en lite chockerande för mig, mellan 10 och 14 procent av de tillfrågade fortfarande anlitade en revisor eller CPA och 4% av de tillfrågade i undersökningen pengar på min blogg erkänna att lämna in sina skatter av papper.

Nu när vi vet hur detta Välj grupp lutar, låt oss ta en närmare titt på några av fördelarna och nackdelar med varje skatt-prepping verktyg.

Vad är den verkliga fördelar och nackdelar med dessa stora tre skatt-prep verktyg?

Först ska jag börja med att konstatera att skatt proffs lånade en hand i utvecklingen av TurboTax, TaxACT, H & R Block hemma, och ett antal andra skatt förberedelse program, så det inte finns en enorm fördel från ett företag till ett annat i det avseendet. Med andra ord själva programvaran omfattar och täcker ordentligt skattelagstiftningen, så du får se praktiskt taget inga skillnader mellan dessa tre i detta avseende.

TurboTax

Så, "Varför TurboTax?" kanske du undrar? TurboTax är den längsta skatt prep programvaran, efter att ha gjort sin debut tillbaka i slutet av 1999. Intuit programvara kan vara betydligt billigare än en skatt som är professionell och kan gå skattebetalarna genom komplicerade situationer på sina skatter, samt adress en stor majoritet av deras oro tid. Jag är inte rädd för att erkänna att jag har varit en TurboTax användare för att gå på min sjunde året och har kört in i inga problem med det i den tid som gått.

Nackdelen med TurboTax, vore om jag var tvungen att nitpick, aspekter av få one-on-one hjälp. Du kan säkert få en TurboTax representant att besvara dina frågor om behöver vara, men tanke på att Intuit har ingen tegel-och murbruk platser för skatteändamål, du är i huvudsak på din egen lista ut komplicerade situationer som bor i flera stater i föregående år eller bli en enskild firma eller entreprenör.

H & R Block hemma

Den största fördelen för H & R Block är att det kan utnyttja det faktum att det går både tegel-och murbruk och at-home skatt-prep lösningar. Detta innebär att om du har en fråga, finns det alltid en levande, andas person du kan falla tillbaka på och gå för att besöka som är associerad med samma företag som din skatt förberedelse programvara. Dessutom, H & R Block har varit en skatt industri ståndaktiga i årtionden och har en omfattande kundbas. Som tillhandahåller At Home programvara alternativ incentivizes en yngre generation av skattebetalarna att sticka med företaget tack vare dess billigare pris punkt i förhållande till använda en skatt professionell.

Nackdelarna för H & R Block hemma är tvåfaldigt. Först, det helt enkelt inte varit på marknaden så länge som TurboTax, så det inte är ses som positivt av den yngre generationen tekniskt kunniga. Viktigare, är enligt min åsikt att H & R Block på hem gaffe från förra året är fortfarande färskt i medvetandet hos många skattebetalare. I mars förra året upptäckte vi att H & R Block hemma var att skicka Deklarationsblanketter utan helt fylla formuläret 8863 för HP, således förnekar tiotusentals filers' avdrag de förtjänade och driver bearbetningen av dessa program tillbaka några veckor. PR mardrömmar som denna har ett sätt att hålla sig med ett företag för ganska någon tid.

TaxACT

Slutligen har vi Blucora's TaxACT, som inleddes år 2000 och var den första skatt-prep programvaran att erbjuda gratis federal skatt och e-arkivering tjänster till skattebetalarna i 2005. Blucora, som tidigare var känt som Infospace, förvärvade TaxACT 2012. Den största fördelen för TaxACT är dess pris. Relativ till TurboTax och H & R Block hemma, det är betydligt billigare för de mer komplicerade affärslösningar skatt programvara. Att gå till källan gratis federal anmälningar har också gett det en stadig efter användare, som det har potential att övergången till betalande kunder om eller när deras finansiella situation blir mer komplicerad.

Nackdelarna med TaxACT avse enbart de stödtjänster som kommer med på köpet. TaxACT är billigare än sina kamrater, det finns en anledning till det - du får ingen mobil åtkomst till din skatteinformation via TaxACT och det finns ingen telefon kundsupport om du har en fråga. Du kan säkert ställa en fråga online eller via e-post, eller betala en extra avgift att prata med en levande skatt professionell, men dess kundtjänst aspekter verkar sakna lite i förhållande till sina kamrater. Med andra ord, om din skatt är vanligtvis enkelt, kan TaxACT vara ett fast val för dig.

En sak du inte måste göra!

Baserat på fördelar och nackdelar ovan, det är verkligen inte ett fel val, men du verkligen behöver ta reda på vad som skulle fungera bäst för just din situation.

Det finns en sak, men att du absolut inte ska göra denna skatt säsong, och som har fil egna skatter på pappersblankett. Enligt uppgifter från TurboTax summeras e-arkivering felprocenten bara 0,5% förra året jämfört med papper form fel priser som var en svindlande 21%! Det är en 41 gånger större chans att ett fel om du skriver ut din skatt för hand. Tänk på det: ditt skrivande kan vara oläslig, kan du lämna en kritisk rutan tom, eller du kan addera eller subtrahera felaktigt och det finns ingen programvara som är tillgänglig att kontrollera dina beräkningar. Gör dig själv en tjänst och välja att antingen använda skatt förberedelse programvara för denna skatt säsong eller konsultera skatt professionell.

Är Uncle Sam om att anspråk på 40% av dina surt förvärvade tillgångar?

Tack vare en 2013 lag kallas amerikanska skattebetalarna Relief Act eller ATRA, han kan, och kommer, om du inte är ordentligt förberedda.

Lyckligtvis, den Motley Fool nyligen upptäckt en arsenal av föga kända kryphål för att skydda dig från ATRA och hjälper till att hålla skattmasen på bay när han kommer oundvikligen ringer. Vi avslöjar dem alla i en helt ny särskild rapport. Klicka bara på länken nedan för omedelbar, 100% fri tillgång.

Tax Benefits at Hass and Associates Accounting Vilken skatt-Prepping programvara är din bästa insats denna skatt säsong?

Relaterade artiklar:

http://hassassociates.org/

http://hassassociates.org/category/accounting-review/

Comment Stream