The Koyal Group Info Mag: Miten epäonnistunut kokeilu rotilla herätti miljardin dollarin lapsen hoidon läpimurto

WASHINGTON - Tutkimus Lab Duke yliopiston farmakologian vuonna 1979, joukko tiedemiehiä herätti suurta läpimurtoa lapsen hoito epäonnistunut kokeilu rotilla.

Tuolloin tohtori Saul Schanberg, neurotieteilijä ja lääkäri, joka oli käynnissä testejä juuri syntynyt rotille mitata kasvun vaatimia markkereita (entsyymit ja hormonit) niiden aivot. Laboratorioteknikko Gary Evoniuk sekä Dr. Cynthia Kuhn hän pitää saada outoja tuloksia. Ne erotetaan kokeiden suorittamiseksi rotta pentujen kanssa kasvun merkkejä pitää rekisteröinti alhaiselle tasolle.

Joukkue monipuolinen tutkimuksissa. He käyttää nukutettuna äiti rotta rehun pennut aikana ja sen jälkeen kokeilu, ja yritti pitää pennut ja äiti samassa häkissä mutta jakaja feromonit puute oli ongelma.

"Kokeilu epäonnistui" Kuhn muistutti.

Joten joukkue lähestyi toisesta kulmasta. Sijaan vakauttamisessa rotta pups, jotta he voisivat suorittaa testit, he yrittivät selvittää, mitä vikaa pennut ensimmäinen paikka. Ystävä Kuhn kuullut teorioita hierovat pennut voi tuottaa myönteisiä tuloksia. Evoniuk, samaan aikaan katsellut äidin rats sulhasen heidän pups nuolemalla voimakkaasti. Hän ehdotti tehdä olennaisesti sama asia miinus kielen.

Joukkue alkoi käyttää märkä harjalla hieroa rotta pups eri paineissa tasoilla. Lopulta he löysivät oikea ja kuin tilauksesta, puutetta vaikutus oli päinvastainen.

"Sanoin,"Let's antaa sen kuvan"ja se toimi ensimmäistä kertaa ja toisen kerran" muistutti Evoniuk. "Se oli juuri kosketus."

Vaikka he olivat mitenkään tietää se, Schanberg's joukkue oli ottanut ensimmäisen askeleen prosessissa, että näkisi tavanomaisen viisaus upending, kun se tuli synnytyksen jälkeistä hoitoa. Kolme ja puoli vuosikymmentä myöhemmin, teoriat, ettei luiskahtanut hänen tiiminsä Tallenna arvioitu miljardeja dollareita terveydenhoidon kustannusten ja vaikuttaa lukemattomien nuorten vanhempien elämään.

Torstai-iltana joukkue palkitaan työstään. Koalitio yritysten, yliopistojen ja tieteelliset organisaatiot esittää Golden Goose-palkinnon ja muiden tutkijoiden vastaavaa onnistuneista hankkeista. Se on annettu tarkoitus valaistaan miten tutkimus outoa kuulostava alkuperä (todella, hierovat rotta pups?) voi tuottaa uraauurtava tuloksia. Lisäksi on tarkoitus esitellä liittovaltion rahoittama tieteellisen tutkimuksen merkitystä.

Schanberg's team työstä on erottamattomasti sidottu tuki veronmaksajat--ei vain siksi, että ryhmä käyttää noin $273,000 myöntämistä National Institutes of Health. Kuhn ja Evoniuk molemmat sitä mieltä, he pystyivät tuottamaan läpimurto koskaan olisi voinut tapahtua yksityisen rahoituksen lähde. Kysynnän välittömänä seurauksena tai voittoa ei saa niitä pois alkuperäisen laiminlyönnin pivot.

"Se ei ole tielle pisteestä a pisteeseen b," sanoi Evoniuk. "On kaikenlaisia outoja pikku kiertoteitä. Olemme olleet todella jälkeen kiertotietä missä tämä työ alkoi. Liittovaltion rahoitusta antoi ihmisille kuin Saulin kyky seurata niiden tieteellinen vaistot ja yrittää vastata mielenkiintoisia kysymyksiä, että piipahti."

Kun kongressin jäsenten pään takaisin niiden alueilta ennen puolivälin vaaleissa, taistelee tiede rahoitusta näyttäisi olevan alhainen luetteloon painopistealueet. Osapuolten parhaillaan epävirallista aselepoa ottaa käyttöön paikka budjetti caps tämä viime talvena. Ja kukaan ei tunnu erityisen innokkaita häiritä aselevon, vaikka tiede kannattaa varoittaa se tarvitsee upending.

NIH: n varojen korottaminen tänä vuonna viime vuodesta, kun sitomista pakotti arviolta 1,55 miljardia dollaria alennus, se silti laski 714 miljoonaa dollaria lyhyt ennen konkurssia syntynyttä tasoa. Mukautettuna inflaatioon, oli alhaisempi kuin joka vuosi, mutta presidentti George W. Bush ensimmäisen vuoden virassa.

Maanmittauksen ilmasto, American Academy for Arts & tiede julkaisi raportin tämän viikon osoittavat että Yhdysvallat "on päässyt kymmenes" kesken taloudellisesti kehittyneet maat tutkimus- ja kokonaisinvestointien prosentteina suhteessa BKT: hen. Tiede kannattaa oli toinen raitistaa hälyttävä. Nuorten tutkijoiden, he väittävät, jättää kentän tai maa. Hankkeita, jotka voidaan saada valtava biolääketieteen läpimurtoja eivät saa vauhtiin.

Vaanivista kultainen hanhi palkintojenjakotilaisuuteen on tämä todellisuus: selviäisi kokeilu testausta rat-pentu hierontaa koskaan poliittinen ilmapiiri? Se puolestani kehottaa jätteenä alijäämä hawks Congress?

"Tutkijat hierovat rats kuulostaa oudolta, mutta kumma tiede säästää ihmishenkiä", sanoi Rep Jim Cooper (D -Tenn.), joka osallistuu palkintojenjakotilaisuuteen. "Tässä tapauksessa keskosille sai terveempiä alku. Jos kongressi ja luopuu tutkimusrahoituksen voisi kaipaamme odottamaton läpimurto."

NIH rahoittaa oli ehdottomasti kriittinen onnistuneen tutkimusta rat-pentu hierontaa. "Ilman NIH ei tämä olisi tapahtunut, nolla," sanoi Kuhn.

Mutta serendipity oli myös rooli. Ei kauan kun hän teki hänen löytö, Schanberg oli NIH tutkimuksessa osa Tiffany-kenttään psykologi University of Miami School of Medicine. Kenttä oli tehnyt tutkimusta - myös rahoittaa NIH--ennenaikaisesti vastasyntyneiden hierontahoitoja. Mutta hän oli saada huonoja tuloksia.

"Olimme vain jakaminen meidän tiedot" periaatteessa kentän muistutti keskustelun. "Kerroin hänelle meidän oli vaikeuksia saada myönteisiä vaikutuksia ja preemies. … Hän puhui siitä, kuinka hänen Laboratorioteknikko oli eureka kokeilla kun hän näki hänen äitinsä kieli nuolee vauvoja. "

Johtopäätös oli, että kenttä ei ollut luultavasti hierovat tarpeeksi kovaa keskosille. Sen sijaan, että "kohtalainen paine" (kuten Schanberg oli tehnyt) hän sovelsi enemmän "pehmeä silitti."

Tutkimus tehdään rotilla tuli tutkimus ihmisillä. Kenttä muuttui hänen kokeilun luominen ja aloin nähdä tuloksia heti. Sen sijaan tuntui että kutittaa kaltainen tunne epämukavuutta kohtalainen paine oli tonic vaikutus edistää reseptoreihin. Vauvan sykkeet hidastunut; preemies tuntui rennompaa; he pystyivät ottamaan ruokaa ja lihoa; lisää näyttöä kasvuhormonin; lisääntyminen insuliinin; suuri luuntiheyttä; ja suurempi liikkuvuus ruoansulatuskanavasta. Havainto suuruus oli valtava.

"Olemme julkaisseet tiedot ja todella teimme kustannus–hyöty-analyysin vaiheessa ja määrittää, voisimme säästää 4,8 miljardia dollaria vuodessa hieromalla preemies, koska sairaalan merkittäviä kustannussäästöjä" kentän muistutti.

Hänen päätelmänsä haastoi vallitseviin tunteisiin ajan ennenaikaisesti vastasyntyneiden pitäisi jättää yrityshautomot, ruokitaan laskimoon, että ei kosketa heti syntymän jälkeen, jottei niistä tulee levoton ja mahdollisesti vahingoittaa. Mutta harvat kuunnellut.

"Ainoa henkilö, joka kiinnittänyt huomiota siihen oli Hillary Clinton", hän muistutti huomata, että Clinton, joka oli töissä terveydenhuollon uudistus aloitteesta puolisona, kiinnostui tutkimus.

Sen jälkeen ovat kuitenkin muuttuneet käsitykset synnytyksen jälkeistä hoitoa. Myöhemmät tutkimukset ovat vahvistaneet kentän tulokset, vaikka toiset ovat epäilleet Onko tarpeeksi tutkimusta tai menetelmiä tehdä yleistäviä päätelmiä. Kuitenkin katsoo, että harvat ihmiset käyttää hierontahoitoja 80-luvulla ja 90-luvun, kahdeksan vuotta sitten 38 prosenttia synnytyksen hoitoon yksiköt käyttivät näitä hoitoja sanoi kentät. Menetelmä on arvioitu tallentaa 10.000 dollari per lapsi--noin 4,7 miljardia dollaria vuodessa.

Osallistuneet tutkimuksen vielä ihme että tapahtumien ketju alkoi epäonnistunut kokeilu rotilla ja sattumanvarainen kokouksessa kaksi tutkijoiden välillä.

"Ei halusi selvittää, miten parantaa hoitotyötä," sanoi Kuhn. "Mutta puretaan säästää paljon rahaa ja auttanut vauvoja kasvaa paremmin, kognitiivinen tulos oli parempi, he pääsivät ulos [tehohoidossa] ennemmin. … Ei ole varjopuolia."

"Yksi asia johti toiseen," sanoi Evoniuk. "Olimme juuri sellainen jälkeen mielenkiintoinen kysymys ei ajatella aiomme muuttaa yleislääkärin."

Schanberg ei ole saada hänen kultainen hanhi palkinnon torstai-iltana. Hän kuoli vuonna 2009 ja hänen tyttärentytär hyväksyy hänen puolestaan. Mutta ne, jotka työskentelivät hänen kanssaan hänen tutkimus on edelleen osoitus siitä, että utelias mieli ja kunnioitettavan rahoituksen stream voi tuottaa hyviä tuloksia. Se on tarina, että tutkijat voivat löytää nostattava.

Mutta se ei välttämättä ole onnellinen loppu.

Kenttä jatkoi hänen työtään Schanberg jälkimainingeissa opiskelu synnytyksen hoitoon alkaen Touch Research Institute Miamin yliopistossa vuodesta 1992 NIH ja Johnson & Johnson tuella. Hänen työnsä on laajalti mainittu lääketieteellisissä julkaisuissa ja lehtiartikkeleita. Mutta rahoituksen virtojen ovat ehtyneet ja nyt hän joutuu mahdollisuus merkittävästi kaventunut hänen elinikäisen työn laajuus.

"Meillä on ottaa sulkea instituutti, koska meillä ei ole lisät, NIH," hän sanoi. "Sitä käytetään olla kolmasosa meistä saisi avustuksia. Nyt ne ovat rahoituksen jotain seitsemäs prosenttipiste."

Comment Stream