voetbalschoenen kopen,www.voetbalshirtss.com

Voetbal schoenen maar hun bank korte boord, defensief einde en hun prestaties in de playoffs de afgelopen paar jaar, geven een visuele indruk, dat wil zeggen aan San Antonio deze sluiten, het is zeer moeilijk, zelfs als ze thuisvoordeel hebben. Maar de clippers, hebben een baan en ze zijn niet hetzelfde. Het eerste spel, Clippers team tentoongesteld focus en vastbeslotenheid om te winnen.

de Spurs niet had verwacht. De Clippers krijgen een zeer hoge slagingspercentage in de aanval, met behulp van hun defensieve wijziging, de mogelijkheid om te oefenen dominant is het vernietigen van de Spurs verdediging.

Voetbalshirts 2014 Outlet ondertussen, hun kracht op verdediging, voortdurend defensieve rotatie actief dekking, laat ze de Spurs in heel het schieten minder dan 40%, ze klinken, de Spurs gewonnen door 15 punten. Vervolgens, in de tweede wedstrijd, de Clippers bleef de offensieve en defensieve strategien, maar San Antonio is de verdediging van kampioen immers, tijdige aanpassing, het herstel.