kinder voetbalshirts real madrid Halverwege

kinder voetbalshirts real madrid Halverwege tussen, daalde aerbin maar naar de derde plaats. Maar ze hebben niet laten vallen, vanaf de bovenkant van het team Yanbian, slechts 2 punten achter. Niet inhalen is volledig afhankelijk van hun eigen, zal ook leiden het team om fouten te maken. Dit is volledig voorspelbaar, cruciaal, aerbin kunnen zorgen om te winnen de win het spel. Vanavond was in Hohhot, zo'n spel. Eerste helft kon bezetten de top twee, 13 rondes van wedstrijden, kijk maar naar de score, aerbin leidde na 11 rondes, wat betekent dat ze hebben nog steeds een rode Super sterkte. Maar omdat het team verloor Yanbian, gefaald te veroveren Yi-Teng, is inhaalslag op keer, wat getuigt van aerbin heeft zelfs het voordeel is erg zwak. Een beetje onoplettende, snel dalende hand.

Start ranking kan niet zeggen veel, maar wanneer de League halverwege, het team in welke positie is, moet zitten kundig voor hun sterke punten nauwkeuriger wordt aangegeven. Aerbin back-de eerste twee naam? Hoop is de grote. Tegenstanders, in het Yanbian team in de volgende twee wedstrijden tegen Xiang Tao, vs Central, twee wedstrijden waren een beetje moeilijker. In tegenstelling, Hebei China de situatie een beetje beter, ze zijn home tegen zhicheng, spelen Yu-Heng. In ieder geval deze 4 wedstrijden en won alle verwachtingen zijn niet groot, aerbin gewoon kan krijgen 6 punten, Songjiang, beschikbaar aan het einde van de eerste helft te grijpen het gunstige terrein moeten zijn. Tonight's spel is van cruciaal belang, als u een hoge winnende percentage thuis kan toch niet blijven, Al bin concurrentievermogen zullen worden ondermijnd. Wat betreft de volgende ronde van Songjiang, zolang zij doen niet het maken van fouten, is er geen reden om niet te winnen. Kortom, kon aerbin eerste helft bezetten de top twee, afhankelijk van hun eigen prestaties. Na laneiji de schorsing, Bruno dreigt te worden aan de voorzijde, hij speelde op een team is van essentieel belang. Zhao Xuebin, dit spel is een kans om hun vaardigheden te tonen. Tweede helft voor het testen van financiëleDe helft meer is wordt gebruikt om te achterhalen hoe de wind waait, in de competitie, in feite, en geen duidelijke grenzen. Zelfs als deze per ongeluk wordt neergezet, is het een beetje traag voorlopig, er is geen big deal. De huidige fase, is de bottom line een beetje hard op tegenstanders. Elk team speelde elkaar eens, na elkaar tonen hun kracht, in de tweede helft van de Liga, ze zijn ook niet moeilijk. Tegen die tijd is de concurrentie vooral financiële. Voor een team in, door twee transfers aanzienlijk vergroten is de mogelijkheid van vechten niet zeer groot, financiële middelen voornamelijk het gevolg van op handhaving van de stabiliteit van het team.

kinder voetbalshirts barcelona In dit verband, is Hebei, China een klassieker. De oprichting van dit team was slecht, maar geld ondertekende, na de uitgaven na de run-in etappe, snel inhalen. Achterwaarts Noord controle kan niet worden genegeerd voor het moment, en Yi-Teng, nu kijken, ze snelde de dynamiek was niet sterk, maar de tweede helft thuis heel veel, op elk moment kan uitbarsten. Is het team Yanbian, nu, een seizoen kan winnen geleden dat ze deed niet denken van zichzelf. Of de Club klaar is, kan genoeg geld inzamelen voor het team de volgende trend is van essentieel belang. Aerbin beperkte financiële mogelijkheden, het kan handhaven van een stabiel is zeer goed geweest, verwachten dat het team om speciale prikkels, niet de werkelijkheid. Wil eindigen rush Super taak nodig praktische lopen elke stap. De 3 punten vanavond, mag het niet verloren gaan. Waardig van aandacht is dat in dit spel moet winnen, aerbin kan niet moe worden. Als u een volwassen team bent, je moet weten hoe om te controleren, in plaats van rush, haast maakt afval. Schiereiland ochtend nieuws verslaggever suihaitao Stahle, zee dwingen:Moet worden op het defensief op een persconferentie gisteravond, coach Stahle zei, hedendaagse spel aerbin alleen spelen onze stijl, gedragen goed genoeg op het veld, is het mogelijk om te winnen. "Spelen zeer bemoedigend ding is, dat we niet toegeven een doel, net als onze competitie gewoon beginnen, zeer weinig toe te geven. Maar in de laatste fase, omdat wij fouten, wat resulteert in een paar gemakkelijk verliezen de bal gemaakt, hoop te volgen de discipline om te doen, proberen te zetten verdediging eerste, in het geval van verdediging spelen goed. "Captain Chen Tao zei ook:" nu fancy methyl elke tegenstanders zijn niet gemakkelijk gespeeld, want wij voor belangrijkste is om te zetten houden zichzelf van deze stijl wonen, zette zich van functies spelen, Shang een uitwedstrijd, iedereen in solidariteit, en uitvoering coaches bedoeling aspecten moeten zei prestaties hebben goed, hoop dit momentum kan houden, bouwen, liet zich van team houden in de eerste groep.