detectiv particular

Caut detalii despre detectiv particular Bucuresti pret

Detectivul particular este, de fapt, un corespondent din domeniul privat al unui ofiter de politie sau dintr-un serviciu secret. in Romania, insa, inca mai functioneaza sistemul obez de cadre mostenit din perioada comunista, in care marea majoritate a ofiterilor din structurile de siguranta ale statului se ocupa de cu totul altceva sau in unele cazuri nu se ocupa cu absolut nimic. Sistemul nu a fost restructurat dupa revolutie, ci din contra el a fost “ingrasat” incontinuu cu foarte multe cadre, in special ofiteri deveniti peste noapte, clienti ai fabricilor de diplome (in general facultati particulare). Foarte multe persoane au parasit intr-adevar sistemul cu aceste grade, insa in domenii care nu au nici o legatura cu activitatea despre care vorbim, cum ar fi intendenta, radiolocatie, politie rutiera, jandarmerie, etc. si de foarte multe ori, fostii ofiteri deveniti detectivi.

Informatii referitoare la detectivi particulariDetectivul poate asgura protectia unor informatii din viata privata a unei persoane sau informatii despre activitatea acesteia. Detectivii particulari pot cauta si identifica persoane care au fost martore sau implicate in unele actiuni. Detectivii particulari pot fila si persoane angajate, in cazul in care angajatorul doreste sa obtina mai multe informatii despre aceasta, sau in cazul in care nu mai da randament la loculd e munca. In ceea ce priveste pretul unui detectiv particular, acesta depinde de pachetul pe care doresti sa il alegi pentru a rezolva problema ta Acest tip de pachet este specific pentru urmarirea persoanelor ce se deplaseaza des, si interactioneaza cu multe persoane. Pentru un pachet de Filaj Ultra trebuie sa scoateti din buzunar ceva mai mult aceasta suma fiind de aproximativ 3500 de euro.

O investigatie profesionista necesita experienta si seriozitate in abordarea cazurilor ,logistica performanta si nu in ultimul rand detectivi privati foarte bine pregatiti profesional. In cazul in care probele si dovezile au fost sau sunt obtinute de o firma sau asa zis detectivi care isi desfasoara activitatea in afara legii, acestea, daca le veti obtine nu au nici o valoare legala probatorie,nu le veti putea folosi in instanta sau in fata altor institutii sau autoritati publice. Este de preferat ca intalnirea cu detectivul particular sa se desfasoare la sediul agentiei sau cabinetului de detectivi ,tocmai pentru a vedea un minim de seriozitate si profesionalism . Cu ajutorul sepcii de spionaj veti putea realiza filmulete audio /video de inalta calitate, in momentele care va iau prin surprindere. Camera este disimulata in spatele sepcii, iar gaura in care este obiectivul este foarte mica, chiar daca cineva se uita direct spre sapca dumneavoastra nu va sesiza camera video.

Caut detectivi privati din Romania

Toti Detectivii si investigatorii nostri sunt specialisti care detin pregatirea cea mai inalta in domeniu, expertiza necesara si experienta in structuri de securitate ale statului. Ei realizeaza mii de ore de investigatii si filaje in fiecare an. Baza noastra de clienti este foarte diversa, de la persoane fizice la cabinete de avocatura sau companii. Datorita profesionalismului personalului de care dispune, a tehnicii de ultima generatie si a disponibilitatii perpetue de perfectionare ti-a deschis un orizont investigativ complex, oferind servicii de calitate, atat in tara, cat si in strainatate. Raspundem celor mai diversificate cerinte de informatii pentru persoane juridice si fizice, incepand cu servicii referitoare la cercetarea prealabila si pana la supravegherea operativa (filaj), rapoartele oferite beneficiarilor fiind concrete, cu date certe si probe foto, video si audio.

Servicii prestate de detectiv Bucuresti

Detectivul particular este persoana atestata in conditiile prezentei legi si care, fara sa aduca atingere dreptului la viata intima, familiala si privata ori altor drepturi si libertati fundamentale, la cererea persoanelor fizice sau juridice, desfasoara activitati specifice de investigare. Detectivul particular isi poate exercita profesia, dupa caz, in cadrul societatilor specializate sau al cabinetelor individuale de detectivi particulari, infiintate conform legislatiei comerciale si care functioneaza in baza licentei eliberate de Inspectoratul General al Politiei Romane. Detectivul particular va refuza cazul atunci cand clientul solicita activitati ce incalca normele legale in vigoare sau bunele moravuri si va comunica acest lucru organelor de politie, iar in cazul in care constata ca informatiile solicitate de client vizeaza siguranta nationala, va sesiza de indata autoritatile cu atributii in domeniu.

Unde gasesc un detectiv din Bucuresti

In exercitarea profesiei detectivul particular are dreptul sa efectueze investigatii si supravegheri prin observare directa, fotografiere, inregistrare audio-video si sa solicite din arhivele si evidentele unor institutii publice date, care, potrivit legii, nu sunt clasificate si nu aduc atingere dreptului la viata intima, familiala ori privata sau altor drepturi si libertati fundamentale ale persoanei. Cautati pe internet sau prin reclamele publicitare din orasul dvs o agentie de detectivi care presteaza servicii de investigatii private. Contractul trebuie sa contina clauze precise de CONFIDENTIALITATE ce servesc intereselor ambelor parti.Conform Legii 329 pe 2003 art 15. In organizarea si desfasurarea activitatii ,detectivii particulari din societatile specializate si din cabinetele individuale AU OBLIGATIA DE A INTREPRINDE INVESTIGATII NUMAI IN BAZA UNEI CONVENTII SCRISE CU CLIENTUL

Tag: Firma de detectivi detectiv particular detectiv privat

Comment Stream