Mediawijsheid.

* What You do for an others is eternal, what you do for yourself dies with you.

Kermis Heemskerk 2014
Familie , Broer en Zus
Me,

De opleiding mediamanager.

Ik heb deze opleiding gekozen omdat deze opleiding erg breed is in de media branche. de media heeft mij altijd al geboeid. En aangezien ik ook nog niet precies weet wat ik nou wilden gaan doen heb ik voor deze opleiding gekozen.

Mijn leerdoelen:

Herkent veelgebruikte standaardtechnieken.Begrijpt hoe mediaproducenten deze technieken inzetten om hun doelstellingen te realiseren. Gebruikt deze kennis om mediaboodschappen kritisch geëvalueerd.

- Ik zou graag willen weten hoe veelgebruikte standaardtechnieken in elkaar zit. Hoe ze op de ideeën komen en deze werkelijkheid maken. Ik zou mezelf moeten testen.

Kan zich oriënteren binnen mediaomgevingen waarin apparaten, content en toe passingen op meerdere manieren met elkaar verbonden zijn of kunnen worden (zoals smartphones, video editors en sociale netwerken)

- Hoe alle apparaten werken en wat je ermee kunt doen, via social media of zonder social media. Door zelf apparaten te gebruiken en gebruiken voor het geen waarvoor ze zijn gemaakt.

Onderhoudt via sociale netwerken contact met zowel naasten en kennissen, als met professionele relaties (medescholieren, collega, etc.). Reageert op ondersteunende wijze op de activiteiten van anderen op diverse sociale netwerken.

- Dat ik regelmatig op het Social Media te vinden ben. bijvoorbeeld op Facebook of Instagram. Door mijn activiteiten kan ik zelf ook nagaan hoeveel ik op het social media zit. Hierdoor is het meetbaar.

Feedback: Ryan van der Meel

Comment Stream