Perdele

Perdele, jaluzele, rulouri, storuri, jaluzele verticale

Jaluzele Verticale

Se vorbeste, de ani buni incoace, despre secolul vitezei, sub aspect tehnologic. Insa aceasta graba s-a transferat si asupra noastra, a masinariei umane, daca ne putem considera asa. De multe ori ne sunt intinse la maximum limitele, trebuie sa fim in permanenta apti sa facem fata concurentei la job, in viata personala, si uite-asa iau nastere si bolile secolului cum au fost numite stresul sau afectiunile inimii, pe care acesta la provoaca. Pentru a le evita, este absolut necesar sa reusim sa ne oferim, cat mai des cu putinta, momente de respiro, in care sa reusim cu adevarat sa lasam totul deoparte si sa ne concentram asupra propriei persoane. Si unde este mai potrivit sa infiintam aceste oaze de relaxare daca nu in caminul nostru? Chiar daca petrecem tot mai putin timp acasa, este esential sa o transformam in asa fel incat sa satisfata toata nevoia de frumos a familiei noatre. Iar acest lucru il vom reusi, cu siguranta, printr-o amenajare potrivita personalitatii fiecaruia. Si nici macar nu este nevoie sa renuntam la lucrurile cu insemnatate sentimentala din casa noastra sau la mobila de care deja ne-am atasat, ceea ce ar presupune cheltuieli semnificative.

Inainte de toate, cand discutam despre perdele, ne vin in minte cunoscutele baldachine. Aproape ca nu exista dubiu ca celebrele perdele s-au nascut pe la vreo curte regala, in urma cu foarte multa vreme. Macar din filme cu tematica istorica stim cate ceva si despre draperii. In primul rand, putem face aceeasi observatie: palatele princiare erau impodobite cu cele mai scumpe draperii. Era vorba despre niste draperii foarte grele, vizibil si numai studiindu-le aspectul, de obicei colorate in purpuriu. Sa nu va temeti ca imi voi alunga starea precizata anterior si voi purcede, intr-un final, la o atenta istorie a celebrelor perdele si draperii. Nu de alta, dar nu s-ar cuveni sa va plictisesc cu istorii despre perdele draperii, din moment ce putem lansa o discutie cat de bine ancorata in realitate este posibil. Am demarat discutia cu o trimitere la analizarea modelelor de perdele, dar si de draperii, in functie de cultura. Cel putin in urma cu ceva ani, noi ne puteam lauda cu oaresce originalitate in materie de perdele. Pai cine nu avea perdele de Pascani, nu putea macar sa se laude cu cine stie ce realizari.

Jaluzele Verticale :Disputa chirie versus rata pentru propria locuinta se poarta pe mai multe fronturi. In primul rand, se iau in calcul factorii economici. Dupa o analiza riguroasa a anunturilor de mica publicitate, te pui imediat la curent cu valoarea chiriei pe care ar trebui sa o platesti, in conformitate cu propriile-ti cerinte. Daca nu cumva traiesti deja cat se poate de acut aceasta experienta, a chiriei. Mai apoi, daca simtul de revolta nu-ti da pace, te duci macar de curiozitate la o banca, pentru calcularea a tot ce tine de contractarea unui credit. Pare simplu, insa in realitate conteaza pana si modelul de perdele cu care este dotata o locuinta propusa spre vizualizare de vreun agent imobiliar. Presupunem, pentru inceput, ca scopul vizualizarii apartamentelor este chiria. Ei bine, cum sa nu te intereseze si modelul de perdele? Sau daca respectiva locuinta este dotata si cu draperii? Ne referim, bineinteles, la locuinte mobilate, oferite la cheie, cum se prefera exprimarea.

Draperii

Discutand despre chirie, bizareria este ca nici proprietarul insusi, in cazul in care doteaza apartamentul cu perdele si draperii, nu mizeaza pe cine stie ce calitate. Atunci cand nu cumperi perdele sau draperii pentru locuinta in care tu insuti vei locui, nu ai cine stie ce tragere de inima sa investesti in perdele si draperii. Si nici macar disponibilitatea necesara pentru a te deplasa la un magazin de perdele draperii. In cele mai multe dintre cazuri, te multumesti sa cumperi perdele online de pe primul site ce-ti capteaza atentia. In general, te multumesti cu perdele online ieftine. Cele mai ieftine perdele! Noi insa comercializam perdele online si cat se poate de ieftine, dar si de cea mai buna calitate!

Discutand despre amenajarea propriei locuinte, puteti sa imi nominalizati aspecte foarte importante si aspecte mai putin importante? Inainte de toate, trebuie sa tinem seama de faptul ca orice modificare, cat de mica, implica o anumita cheltuiala. Mai ales in contextul actual, prea putina lume isi mai permite sa arunce cu banii in vant, nu-i asa? Conteaza ce proprietati are varul, nu numai nuanta, sau conteaza rezistenta gresiei ori a parchetului. Bineinteles ca nimeni nu se multumeste cu lucruri doar trainice, ci le doareste si cat se poate de aspectuoase. Oricat de frumoasa ar fi nuanta peretilor si oricat de calitative ferestrele, camerele nu ar avea nici pe departe aerul distins ce se doreste a se crea, fara niste perdele adecvate. Asortate la niste draperii la fel de inspirat alese. Asadar, fiind vorba despre amenajari interioare, suntem de acord ca raioanele de perdele si draperii sunt luate in vizor mai ales de doamne. Chiar asa: ati vazut foarte multi barbati cumparand perdele draperii? Sa mergem mai departe cu episodul nostru despre amenajari!

Storuri :

Este dificil sa compari diferite popoare, chiar si atunci cand iei in calcul criterii cat se poate de obiective. In tot cazul, ai nevoie de cunostinte cat se poate de serioase de istorie, etnologie, psihologie si poate si din alte domenii, in functie de domeniul vizat spre analiza. Mult mai simplu este, fara doar si poate, studiul concret, efectuat la fata locului. Nu numai ca analiza are toate sansele sa fie una completa, dar va fi si cat se poate de autentica si de colorata, pentru a-si fi meritat munca. Vreau insa sa va pomenesc de un element prezent in mai toate culturile. Este absolut banal acest element, veti fi surprinsi de usurinta cu care poate fi identificat, desi nu foarte multi se gandesc la el, atunci cand vine vorba de comparatii intre culturi. Cel putin din cunostintele acumulate pana in prezent, stiu ca mai toate popoarele intrebuinteaza perdele. Ei, v-ati fi gandit prea repede sa nominalizati comunele perdele printre elementele de cultura comune? Desigur, putem face referire la perdele draperii, de vreme ce, in cele mai multe cazuri, sus mentionatele perdele sunt insotite de draperii.

Storuri

Fara sa ne derijam macar in cunoscatori in materie de perdele draperii, putem lesne sa ne dam seama de motivatia preferintei pentru modele dintre cele mai interesante de perdele si draperii. Pentru a inlesni comparatia, sa ne reprezentam mintal geamuri acoperite cu jaluzele si geamuri acoperite cu perdele. Mai ales perdele confectionate din materiale scumpe, fine. Pentru un aspect cat se poate de practic si de actual, le vom da castig de cauza, fara doar si poate, geamurilor acoperite cu jaluzele. Daca e sa cautam realizarea unui aspect pretentios, nobiliar, la maximum elegantei, nu stam in dubii, privind geamurile acoperite cu perdele, nu-i asa? Bineinteles ca aspectul ar fi oarescum sarac numai cu perdele, asadar daca nu am dauga imediat, tot in reprezentarea noastra imaginara, si draperii. Fiecare isi alege, in functie de criterii ce tin de alcatuirea intima a fiintei sale, modele si culori de perdele si draperii. Fara a influenta pe nimeni, trebuie sa facem urmatoarea remarca: atunci cand vine vorba despre perdele, se prefera, in cele mai multe dintre cazuri, culori deschise, calde, care sa-i permita luminii sa patrunda in incapere. Cu totul altfel stau lucrurile daca ne interesam in legatura cu modele si culori de draperii.

Jaluzele

Discutand despre chirie, bizareria este ca nici proprietarul insusi, in cazul in care doteaza apartamentul cu perdele si draperii, nu mizeaza pe cine stie ce calitate. Atunci cand nu cumperi perdele sau draperii pentru locuinta in care tu insuti vei locui, nu ai cine stie ce tragere de inima sa investesti in perdele si draperii. Si nici macar disponibilitatea necesara pentru a te deplasa la un magazin de perdele draperii. In cele mai multe dintre cazuri, te multumesti sa cumperi perdele online de pe primul site ce-ti capteaza atentia. In general, te multumesti cu perdele online ieftine. Cele mai ieftine perdele! Noi insa comercializam perdele online si cat se poate de ieftine, dar si de cea mai buna calitate!

More results:

Storuri Perdea Rulouri

Comment Stream