Allview X2 Soul, specificatii tehnice

Allview X2 Soul este un telefon pentru toate gusturile, fiind un smartphone cu un design fascinant, care atrage toate privirile. Iti spunem tot ce trebuie sa stii despre acest model de telefon.

Allview X2 Soul, un telefon foarte subtire

Grosimea de numai 5,55 mm il face pe Allview X2 Soul sa fie unul dintre cele mai subtiri telefoane produse in lume in acest moment, daca nu cel mai subtire.

Carcasa Allview X2 Soul este confectionata in proportie de 98% din sticla si din metal, ceea ce ii da rezistenta, dar si o nota de elegant.

Telefonul Allview X2 Soul are un display de 5 inchi, ceea ce inseamna ca este ideal pentru vizionarea filmuletelor. Are, de asemenea, si o luminoziatate foarte buna, iar bateria are o durata lunga de viata.

Acest telefon inteligent este fabricat cu ajutorul unei sticle speciale

Producatorii modelulului Allview X2 Soul folosesc la fabricarea carcasei acestuia sticla de tip Gorilla Glass 3, adica ca Allview X2 Soul este un telefon cu o rezistenta crescuta la zgarieturi. Acesta este un lucru foarte bun mai ales dacaai animale de companie sau daca ai copii mici, care sunt tentati sa se joace cu acest telefon. Copiii au intodeauna tendinta de a nu fi atenti.

Are un consum redus de energie

Telefonul Allview X2 Soul se comporta excelent si din alte puncte de vedere. Mai exact, acest smartphone are un unghi mare de vizualizare, o claritate superioara a imaginii, un contrast puternic si o luminozitate ridicata. Toate acestea se intampla cu un consum redus de energie. Are doua camere foto, iar pozele facute cu acest telefon se numara printre cele mai clare,iar culorile sunt redate perfect.

Cu ajutorul acestui telefon vei face si fotografii in regim HDR. Are si functia de blocare rapida, printr-o simpla apasare de buton. Acestea sunt cateva dintre specificatiile tehnice ale Allview X2 Soul.

Este un telefon care nu te va dezamagi, daca alegi sa il cumperi sau sa il faci cadou unei persoane dragi tie. Il poti cumpara fie la abonament, fie la liber,in functie de dorintele tale.