Romy S.

Het leven van een 22 jarige meisje op het Media College.

💋

1.Gebruikt media om  persoonlijke en professionele informatie te delen. Gebruikt  diverse toepassingen om unieke eigen content te creëren. Edit foto’s en video’s alvorens deze te uploaden. Optimaliseert het effect van verzonden boodschappen door gebruik te maken van de  mogelijkheden die toepassingen bieden (zoals bijvoorbeeld hashtags op Twitter).

2.Kan diverse gedrukte,  digitale en audiovisuele  informatiebronnen benutten om informatie te vinden.  Kan bij verschillende  informatiebehoeften het  juiste medium kiezen.

Romy S Krommert, 22 jaar.

3.Kan zich oriënteren binnen mediaomgevingen waarin  apparaten en/of toepassingen op lineaire wijze met elkaar verbonden zijn (zoals bij een game binnen een sociaal netwerk, de koppeling  tussen fotocamera en pc,  of softwarepakketen van  dezelfde fabrikant).

Houd van de tijd van nu met alle social media en telefoons... maar kan nog genoeg leren over media en hoe je jezelf naar buiten brengt.

S.M.A.R.T

Leerdoel 1 :

S Specifiek -> ik wil social media (facebook, twitter, instagram en linkedin) gebruiken om persoonlijke ( foto`s, filmpjes leuke momenten en opmerkingen ) en professionele ( werk gerelateerde ) dingen te delen.
M Meetbaar-> Ik wil binnen 10 maanden dit bereiken, omdat dan mijn eerste leerjaar van mijn opleiding Media Manager is afgelopen.
A Acceptabel -> Dit doel is acceptabel, we krijgen er lessen in op school en zo kan je leren hoe je dit mogelijk kan maken, ook kunnen leraren en mede studenten mij hiermee helpen, ik kan vragen stellen.
R Realistisch-> Dit doel is realistisch, veel mensen doen dit al over in de wereld en ik weet dat ik dit ook kan na enige lessen, en natuurlijk na oefenen.
T Tijdgebonden -> over 10 maanden, na het eerste leerjaar van mijn opleiding Media Manager aan het Media College.

Smart: Ik wil binnen 10 maanden, na mijn eerste leerjaar van Media Manager aan het Media College, de media kunnen gebruiken om persoonlijke momenten en professionele werk gerelateerde momenten te kunnen delen.

Dit is acceptabel omdat ik hier lessen in krijg, opdrachten kan doen waardoor ik hiermee kan oefenen binnen en buiten schooltijd.
Veel mensen in heel de wereld gebruiken de media al om alles naar buiten te brengen, en als ik hier nog 10 maanden aan werk kan ik dit ook.

Smart: Ik wil Google, Wikipedia en nu.nl meer en beter kunnen gebruiken.
Ik wil de juiste informatie hieruit halen door beter te kijken en tussen de regels door te lezen en niet snel te zeggen dat ik het niet kan vinden.
Dit is acceptabel omdat ik hier lessen in krijg, opdrachten kan doen waardoor ik hiermee kan oefenen binnen en buiten schooltijd.
Veel mensen in heel de wereld gebruiken de media al om alles naar buiten te brengen, en als ik hier nog 10 maanden aan werk kan ik dit ook.

Leerdoel 2 :

Comment Stream