Informatii despre cinematograful din Pitesti

In timpul liber, locuitorii orasului Pitesti pot merge la cinematograf, unul din ele fiind Cinema City, care se gaseste in incinta Mall Pitesti, deschis in anul 2009 . Adresa unde puteti gasi cinematograful este Calea Bucuresti, nr. 36.

Pentru a afla programul celor mai bune filme care vor putea fi vazute la cinema Mall Pitesti este suficient sa accesezi internetul, acolo vei gasi ce filme ruleaza sau urmeaza sa ruleze pe ecrane, la ce ora si bineinteles poti face si rezervare.

Dar daca nu preferi un film anume sau esti o persoana spontana, poti merge direct la cinematograf, unde vei primi informatiile necesare la ghiseul de vanzari bilete si poti achizitiona direct biletele, fara rezervare in prealabil.

Pretul biletelor la filme la cinema Mall Pitesti difera in functie de ziua saptamanii, ora dar si de categoria de cumparatori. Astfel ca in weekend , dar si in cursul saptamanii dupa ora 17:00 pretul biletelor va fi mai ridicat. La fel se intampla si in cazul filmelor 3D sau a avanpremierelor.

Elevii, studentii si pensionarii care doresc sa vizioneze un film bun la cinema Mall Pitesti beneficiaza de reducere, dar si copii care au varsta sub 10 ani .

Avantajul vizionarii filmelor la cinema Mall Pitesti este ca poti combina o sesiune de shopping sau de cumparaturi in supermarket cu mersul la film.

De asemenea poti merge sa bei o cafea cu prietenii sau sa iei masa la unul din restaurantele din incinta Mall Pitesti. De asemenea copii se pot juca la unul din locurile de joaca special create pentru ei.

Asa ca, dragi pitesteni, vine weekendul si nu aveti planuri? Va recomandam cu drag sa mergeti sa vedeti un film la cinema Mall Pitesti. Cu siguranta vezi gasi un film pe placul dumneavoastra, oferta filmelor care ruleaza zilele acestea pe marile ecrane este una foarte larga, cuprinzand cam toate genurile pentru toate varstele.