Travel Review Tips by the Avanti Group Miten Ottaa Paras Selfie Koskaan

Travel Vinkkejä: Paras Selfie Koskaan

Kun matka, luomme muistosi. Ja mikä olisikaan parempi tapa pitää kiinni nämä muistot kuin kuvia?

Mutta ottaen kuvia itsestäsi ei aina helpointa tehdä. Oletko koskaan ollut tien ja kysyi joku ota kuva? Ainoastaan niin muodoin... missä olet?

Miksi et keskittyä?

Miksi päätä leikataan pois?!

Tämä on lopetettava! Ja siksi selfie on olemassa. Ottaa asiat omin käsin minun vinkkejä siitä, miten varmistetaan, että sinun selfies ovat aina kuva täydellinen.

Masione Smartphone Extendable Rod

Tämä pentu on kaikki smartphone selfies ratkaisu. Se on tehty sopimaan jotain iPhone älypuhelin kaikenkokoisille pienempi tai suurempi. Tärkeintä on, että jotta työskennellä sauva, laitteen täytyy olla super tasaiselle pinnalle.

Tarvitset enemmän etäisyyttä? Yksinkertaisesti laajentaa sauva.

Tarvitsetko lisää kulma? Vain kiertää sitä haluamallasi tavalla.

Voila.

Pro Vihje: Lataa Itselaukaisin kameran app., joten voit ottaa kuvia napsauttamatta näytön. Kirjoita vain "Itselaukaisin kamera" ja voit saada joukko ilmaiseksi tai maksettu vaihtoehtoja.

XShot Pocket Camera Extender

Kamera extender on suunniteltu erityisesti digitaalikameroiden. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on ruuvi kameran päälle sauva ja olet valmis. Se toimii täsmälleen samalla tavalla kuin smartphone kamera extender, paitsi tämä sauva on paljon enemmän pituus ja se jo tulee Itselaukaisin-toiminto!

Comment Stream