Newport International Group Runway

Nelly ser egen merkevare vekst

Nelly ser egen merkevare vekst som Web forhandler går Global

Nelly, den svenske mote forhandleren med 1000 merker, sa salg av egne etiketter vil vokse konto så mye som 40 prosent av totale inntekter som selskapet utvides utenfor sin europeiske hovedmarkeder.

Forhandlerens egne merker, som inkluderer Estradeur og are Eve, for tiden står for om lag 30 prosent av totalt salg - et tall som trolig vil stige til 35 til 40 prosent i årene som kommer sa administrerende direktør Magnus Maansson i et intervju på Nellys hovedkvarter i Boraas i Sør-Sverige.

Nelly, som selger også merker som Converse, Paris Hilton og Ugg Australia, er under økende etterspørsel for online mote i det innenlandske markedet, samt utlandet og i fjor startet en internasjonal nettside frakt av varer til markeder utenfor EU som Australia og USA Selskapets salg har vokst 60 ganger siden 2007 etter det utvidet seg til land som Frankrike, Tyskland og Storbritannia

"Nå har vi mulighet til å ta neste skritt og det er geografisk utvidelse," sa Maansson.

Nelly har sin egen nettside i 11 land i Europa, og også sender varer til mer enn 60 land utenfor EU - fra Canada til Sør-Afrika og Chile til Singapore.

Selskapet, som startet som en undertøy abonnement virksomhet i 2004, er en enhet av CDON Group AB (CDON), hvis største eier Kinnevik AB også eier en eierandel i tysk Internett-forhandler Zalando AG. CDONS mote enhet, som inkluderer Nelly, rapporterte en 11 prosent gevinst i salg for 932.6 millioner kroner ($142 millioner) i fjor. Driftsunderskudd falt til 16 millioner kroner fra et tap av 77 millioner kroner i 2012.

CDON aksjer steg som 1,7 prosent til 24.1 kroner i Stockholm handel, og omsatt på det nivået som 10:36 lokal tid. Aksjen har avslått 24 prosent hittil i år.

Online utvidelse

Nelly's global ekspansjon kommer som forhandlere som Inditex SA (ITX), Europas største klesbutikk og Hennes & Mauritz AB (HMB), regionens nr, utvide deres online tilbud. Nelly, som hovedsakelig er rettet mot kvinner i alderen 18-24, ansikter også konkurranse i denne aldersgruppen Asos Plc (ASC) og Boohoo.com Plc (BOO), som ble notert på London stock exchange forrige måned.

Online trykk av Nellys konkurrenter er sikkert å fordel selskapet som det trekker flere mennesker online shopping, sa Maansson. Nellys fokus er på nettet, kan det åpne en fysisk flaggskip i fremtiden, sa han.

Selskapet er også prøver å vinne kunder gjennom andre kanaler. Det gjør regelmessig en nattklubb tur merket "Nelly høye-hæler parti," der det gir bort gratis sko for gjestene som slår opp først. Hendelsen, som har så langt skjedd i land som Tyskland og Storbritannia, vil bli utvidet til andre markeder i Europa, ifølge Nelly.

Party kjoler og partiet sko er de mest solgte elementene for Nelly, med kvinner bære utgjør om lag 90 prosent av salget.

"Hun er ung, trendy, hun liker å feste, og liker å kjøpe noe rimelig for helgen," Emina Alivodic, Nellys leder, sa, beskriver selskapets typiske kunden. "Høye hæler er en av våre sterkeste våpen."

Comment Stream