Barcelona’s beste familievennlige hoteller, Newport International Group Projects Company

William Blair skriver

Jeg leter etter råd om å finne et familievennlig hotell, ideelt med et innendørs svømmebasseng, i sentrale Barcelona for min 70-årsdag i oktober neste år. Vårt parti inkluderer oss og vår 15-år gamle barnebarn, våre eldste datter og mann og to barnebarn-alderen 12 og ni- og en annen barnebarn alderen 18 måneder. Vi setter pris på hotel råd kan du gi oss på: a) plassering, b) tilgjengelighet av familierom og c) familie vennlighet.

Newport International gruppe prosjekter selskap

Sally Davies, Barcelona ekspert, svarer

Innendørsbassenger er sjeldent som høne i tennene i Barcelona-de du ser annonsert nesten alltid vise seg å være dipping bassenger som inngår i kjelleren spa. Ett unntak er det på Hotel Fira Palace (Avda Rius jeg Taulet 1-3, 00 34 93 426 2223 fira-palace.com), som er stor nok til å skikkelig svømme, mens selve hotellet er nær lekeplasser, museer, hager og taubanene av Montjuïc. Innendørsbassenget på Hotel 1898 (La Rambla 109, 0034 93 552 95 52, hotel1898.com) er kun åpen for barn over 14, men det er en oppvarmet bassenget på taket som er åpent året rundt. Klassiske filmer er vist i komfortable lobbyen, og er ofte barnevennlige.

Tokyo øyne økonomiske løft med OL

Hotel Novotel Barcelona City (Avda Diagonal 201, 0034 93 326 24 99; novotel.com) kan også være et alternativ. Barn under 16 år kan overnatte gratis (to per rom deler rom med voksne), og øya er innendørs lekesenter for myk. Sin nærmeste strekning av stranden er fortsatt moro i oktober (med vann bare om varm nok til å padle i). For flere råd, kan du se min guide til byen på telegraph.co.uk/barcelona.

Comment Stream