ДЕКЕМВРИ.... месец на желби, радост, љубов...

...Се подготвуваме за Дедо Мраз... активности за украсување на нашата градинка, Новогодишен Базар, изработка на честитки и новогодишни украси...

...Подетални информации наскоро....Музичка лектира: „ЕЛКО-ЕЛКО“(ја имате  прикачено )

ПОЗДРАВ  ОД  ТИМОТ - К2

ПОЗДРАВ СО  НАШИОТ  ДЕКЕМВРИСКИ ХИТ „СЕКОЈ“

Zlatno slavejce ft. Daniel Kajmakoski - Sekoj

Comment Stream